Google Doubleclick disabled due to cookie consent.
Facebook disabled due to cookie consent.
the story continues...
De hamburger mag zich nog steeds in een toenemende belangstelling verheugen. Met onze Burger & Grill sauzen maakt u gemakkelijk en snel de meest fantastische burgers. De Burger & Grill sauzen zijn echter multitoepasbaar en verrijken veel meer gerechten dan alleen de hamburger. Met de vijf sauzen, Black Jack Smokey BBQ, Wild Bill American Garlic, Tucker Joe Burger Relish, Blazing Luke Smokey Hot Cocktail en de Rolling Ross Creamy Bacon Style kunt u ook waanzinnig lekkere creaties maken van de hotdog, een broodje pulled beef of broodjes met gegrild vlees.
Subtiele rooksmaak

Een echte smaaksensatie, vol en romig met een pittige bite en subtiele rooksmaak waarvoor de speciaal gerookte jalapeño peper zorgt. Eén keer geproefd en uw gasten zijn verkocht! Ook lekker bij op houtskool gegrild vlees, een pittige kipsalade of smakelijke sandwich.

Knapperige bite

Een smaakmaker die elke burger kan versieren. Deze rode saus is gevuld met tomaat, ui, augurk en mosterdzaad en daarmee heeft deze Burger Relish alle ingrediënten voor een perfecte en smaakvolle klassieke burger. Zoetzuur en fris van smaak met een knapperige bite!

Unieke kruidenmix

Een stevige BBQ saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood! Deze saus geeft een perfect gegrilde en stevige hamburger extra body! Past ook goed bij verschillende gegrilde stukken vlees, kip en niet te vergeten bij spareribs.

Pittige bite

Knoflooksauzen zijn in vele soorten verkrijgbaar, maar er is maar één Wild Bill! Een knoflooksaus die boven alle anderen uitstijgt! Vol en romig van smaak en hartig gekruid wat voor een pittige bite zorgt. Geeft elke beefburger een heerlijke knoflooksensatie die de smaakpapillen op scherp zet. Past ook zeer goed bij gegrild rundvlees en spareribs.

Romige style

De Creamy Bacon Style is een romige saus met een lekkere bite van stukjes ui en de overweldigende smaak van bacon. Multitoepasbaar, onderscheidend en helemaal hot! De perfecte verrijking van een hotdog, pulled meat of een burger die u als foodprofessional niet mag missen.

BURGERS
De Hamburger is een prachtig product om mee te onderscheiden. U kunt op eenvoudige wijze een kwaliteitsslag maken door te kiezen voor een slagerskwaliteit hamburger en een luxe broodje, zoals een brioche bol. Daarnaast verdient een mooie hamburger een mooie presentatie, waardoor het ook mogelijk is om een hogere prijs te vragen bij uw klanten. Met de Remia Burger & Grill sauzen biedt u uw gasten smakelijke variatie en maakt u van elke hamburger een belevenis!
Hotdogs
Gewone gerechten bijzonder maken. Dat is onze missie! Na de onverminderd populaire hamburger wint ook de hotdog aan populariteit. De hotdog is helemaal Hip and Happening in grote steden als New York en Londen, waar gerespecteerde fast casual restaurants de moderne variant op de hotdog serveren. Stuk voor stuk mooie combinaties waarvoor men mooi brood gebruikt, een goede worst met stevige bite en verse garnituren met als finishing touch uiteraard een heerlijke saus. Met de Remia Burger & Grill sauzen biedt u uw gasten smakelijke variatie en maakt u van elke hotdog een belevenis!
Wild Bill

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog.

2. Bak onder tussen de uiringen bruin. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.

3. Snijd het broodje open en beleg deze met sla, plakjes tomaat, de helft van de uiringen en American Garlic. Leg vervolgens de hamburger op het broodje en beleg deze met de rest van de gebakken uiringen. Maak de burger af met de American Garlic en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 flaguette (kaiserbroodje of klassieke hamburger)
1 beef burger
25 g sla
2 tomaat plakjes
10 uiringen
40 ml American garlic

bereidingstijd

7 minuten
Black Jack

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog.

2. Bak de plakken bacon tot deze krokant is en leg deze op

een stukje keukenpapier.

3. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.

4.Snijd het zachte sesambroodje open en beleg deze met sla,tomaat en Smokey BBQ. Leg vervolgens de hamburger op het broodje en direct daarop de bacon. Maak de burger af met de Smokey BBQ en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 zacht sesambroodje
1 beef burger
25 g sla
2 plakjes tomaat
3 plakken bacon
40 ml Smokey BBQ

bereidingstijd

7 minuten
China Town Burger

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog.

2. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.

3. Snijd het kaiserbroodje open en besmeer deze met de Smokey BBQ. Bak de uien rustig goud bruin. Beleg het broodje eerst met sla, taugé en een paar rode peper ringen. Leg vervolgens de hamburger op het broodje. Maak de burger af met de gebakken uien en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 sesam kaiserbroodje
1 beef burger
25 g gemengde sla
10 uienringen
25 g taugé
4 rode peper ringen (zonder zaadjes)
40 ml Smokey BBQ

bereidingstijd

7 minuten
Mexico Burger

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog.

2. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.

3. Meng 250g kidney bonen 1 gesneden ui,1 gesnipperde knoflookteen, 1/2 theelepel cayennepeper en een eetlepel Burger Relish in een pannetje en bak 5 minuten tot een chili stoof (eventueel een beetje water toe- voegen voor de juiste dikte).

4. Snijd de brioche bol open en besmeer met de American Garlic. Beleg het broodje eerst met sla en leg vervolgens de hamburger op het broodje. Garneer de burger af met een flinke lepel chili sin carne, de jalapeño peper ringen en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 brioche bol
1 beef burger
25 g gemengde sla
250 g kidney bonen
1 gesneden ui
1 gesnipperde knoflookteen
3 jalapena peper ringen
1/2 theelepel cayennepeper
40 ml American Garlic

bereidingstijd

7 minuten
Texas Burger

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog.

2. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.

3. Meng het varkensvlees met de Smokey BBQ en verwarm rustig in een steelpannetje (eventueel een beetje water toevoegen voor de juiste dikte).

4. Snijd de maisbol open en besmeer deze met de SmokeyBBQ saus. Beleg het broodje eerst met een paar blaadjes sla en de plakjes augurk. Leg hier de hamburger op, garneer de burger af met een flinke eetlepel pulled pork en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 maisbol
1 beef burger
100 g gegaarde varkensschouder
25 g gemengde sla
5 plakjes augurk
40 ml Smokey BBQ

bereidingstijd

7 minuten
Tucker Joe

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog.

2. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.

3. Snijd de brioche bol open en beleg deze met sla, 2 plakjestomaat, 5 plakjes augurk en Burger Relish. Leg vervolgens de hamburger op het broodje en direct daarop een plak kaas of cheddar cheese. Deze smelt mooi om de burger heen. Maak de burger af met de Burger Relish en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 brioche bol
1 beef burger
25 g sla
2 tomaat plakjes
1 plak kaas of cheddar cheese
5 plakjes augurk
40 ml Burger Relish

bereidingstijd

7 minuten
Italia Burger

Bereidingswijze

1. Was de rucola en maak droog.

2. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.

3. Snijd de flaguette open en besmeer deze met de Burger Relish.

Beleg het broodje eerst met rucola, parmaham, een paar blaadjes salie en de parmezaanse kaas. Leg vervolgens de hamburger op het broodje. Maak de burger af met wat extra kaas, salieblaadjes en Burger Relish en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 flaguette
1 beef burger
25 gram rucola
3 plakjes parmaham
Salie
40 ml Buger Relish

bereidingstijd

7 minuten
Sunny Side Up

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog.

2. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.

3. Snijd de brioche bol open en besmeer deze met Burger Relish. Beleg het broodje eerst met een paar blaadjes sla en de plakken tomaat. Leg hierop de hamburger en de gebakken bacon. Bak een spiegeleitje en plaats op de burger. Serveer het dakje ernaast.

ingredienten 1 persoon

1 brioche bol
1 beef burger
25 g gemengde sla
4 plakjes tomaat
3 plakken bacon
1 ei
40 ml Burger Relish

bereidingstijd

7 minuten
Kings & Queens Burger

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog.

2. Bak de beef burger om en om in 6 tot

8 minuten gaar.

3. Kook het ei hard in circa 7 minuten. Vervolgens pellen, grof hakken en mengen met de truffelpasta.

4. Snijd de flaguette open en beleg het broodje eerst met sla en plakjes pancetta en de Burger Relish. Leg vervolgens de hamburger op het broodje. Garneer de burger af met truffel-ei en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 flaguette
1 beef burger
25 g gemengde sla
3 plakjes pancetta
1 ei
Truffelpasta
40 ml Burger Relish



bereidingstijd

7 minuten
Blazing Luke

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog.

2. Als je verse paprika’s hebt en zelf wilt poffen: Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de paprika op een flink stuk aluminiumfolie en leg deze in de oven. Pof de paprika in ca. 30 minuten tot het velletje zwart begint te worden. Haal de paprika uit de oven en vouw de folie dicht. Af laten koelen. Verwijder de folie, ontvel de paprika en haal de zaadlijst eruit. Snijd het vruchtvlees in repen. U kunt de gepofte paprika echter ook kant & klaar kopen.

3. Bak ondertussen de uiringen bruin. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.

4. Snijd de brioche bol open en beleg deze met sla, tomaat, de helft van de uiringen, 1 plak gepofte paprika en Smokey Hot Cocktail. Leg vervolgens de hamburger op het broodje en daarna de rest van de uiringen en de andere plak gepofte paprika. Maak de burger af met Smokey Hot Cocktail en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 brioche bol
1 beef burger
25 gr sla
2 tomaat plakjes
2 plakken (kant- en klare) gepofte paprika
10 uienringen
40 ml Smokey Hot Cocktail

bereidingstijd

7 minuten
Spicy Burger

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog.

2. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.

3. Snijd de maisbol open en besmeer deze met de Smokey Hot Cocktailsaus. Beleg het broodje eerst met slablaadjes, een paar ringetjes jalapeñopeper en een paar geplukte blaadjes koriander. Leg vervolgens de hamburger op het broodje. Maak de burger af met de plakjes avocado, wat korianderblaadjes, Smokey Hot Cocktail saus en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 maisbol
1 beef burger
25 g gemengde sla
6 avocado plakjes
3 jalapena peper ringen
Koriander
40 ml Smokey Hot Cocktail




bereidingstijd

7 minuten
Tears & Fears Burger

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog.

2. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.

3. Snijd de maisbol open en besmeer deze met de Smokey Hot Cocktail. Frituur grof gesneden uiringen goud-bruin en leg even op keukenpapier. Beleg het broodje eerst met sla. Leg vervolgens de hamburger op het broodje. Maak de burger af met de gefrituurde uien en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 maisbol
1 beef burger
25 g gemengde sla
10 gefrituurde uienringen
40 ml Smokey Hot Cocktail



bereidingstijd

7 minuten
Black Jack's Dog

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog. Snijd deze vervolgens in hele fijne reepjes.

2. Verwarm de pulled beef met Smokey BBQ in een pan en houd dit warm. Bak ondertussen de bacon krokant.

3. Maak een insnede in de hot dog bun en besmeer deze aan beide binnenzijden met de Smokey BBQ.

4. Beleg het broodje met sla, rode coleslaw, augurk en bacon. Plaats de hot dog worst er tussen en doe er een flinke lepel pulled beef op. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 hot dog bun
1 hot dog
75 g pulled beef
25 g ijsbergsla
25 g rode coleslaw
3 plakken bacon
5 plakjes augurk
40 ml Black Jack Smokey BBQ

bereidingstijd

0 minuten
Wild Bill's Dog

Bereidingswijze

1. Bak de spekjes krokant en laat op zeefje uitlekken. Knijp de zuurkool uit zodat je het meeste vocht kwijt bent.

2. Maak een insnede in de hot dog bun en besmeer deze aan beide binnenzijden met de American Garlic.

3. Beleg het broodje met zuurkool en plaats de hot dog worst er tussen. Garneer het geheel af met de spekjes, uitjes en wat extra American Garlic. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 hot dog bun
1 hot dog
25 g zuurkool
25 g spekjes
10 g gefrituurde uitjes
40 ml Wild Bill American Garlic

bereidingstijd

7 minuten
Tucker Joe's Dog

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog. Snijd deze vervolgens in hele fijne reepjes.

2. Bak de ui ringen in een pan. Meng de kidney bonen met de Burger Relish en de jalapeño peper ringen. Verwarm dit geheel een paar minuten. Houd deze topping warm.

3. Maak een insnede in de hot dog bun en besmeer deze aan beide binnenzijden met de Burger Relish en beleg deze met de sla.

4. Beleg het broodje met de hot dog worst en beleg de worst met de topping. Garneer het geheel af met cheddar kaas. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 hot dog bun
1 hot dog
250 g kidney bonen
25 g sla
10 uiringen
4 jalapeño peper ringen
25 g geraspte cheddar kaas
40 ml Tucker Joe Burger Relish

bereidingstijd

7 minuten
Blazing Luke's Dog

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog.

2. Als je verse paprika’s hebt en zelf wilt poffen: Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de paprika op een flink stuk aluminiumfolie en leg deze in de oven. Pof de paprika in ca. 30 minuten tot het velletje zwart begint te worden. Haal de paprika uit de oven en vouw de folie dicht. Af laten koelen. Verwijder de folie, ontvel de paprika en haal de zaadlijst eruit. Snijd het vruchtvlees in repen. U kunt de gepofte
paprika echter ook kant & klaar kopen.

3. Snijd de little gem en rode sla fijn. Snijd de tomaat in dunne plakken.

4. Maak een insnede in de hot dog bun en besmeer deze aan beide binnenzijden met de Smokey Hot Cocktail en beleg deze met de sla, tomaat en paprika.

5. Beleg het broodje met de hot dog worst en garneer het geheel af met wat extra Smokey Hot Cocktail en tuinkers. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 hot dog bun
1 hot dog
25 g little gem en rode sla
2 plakken gegrilde paprika
2 plakjes tomaat
10 g tuinkers
40 ml Blazing Luke Smokey Hot Cocktail

bereidingstijd

40 minuten
Pulled Beef burger

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog. Snijd deze vervolgens in hele fijne reepjes.

2. Bak de plakken bacon tot deze krokant zijn en leg deze op een stukje keukenpapier.

3. Verwarm de pulled beef met Smokey BBQ in een pan en houd dit warm.

4. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.

5. Snijd het broodje open en besmeer beide binnenzijden met Smokey BBQ. Beleg de onderkant met sla, rode coleslaw en augurk en leg hier de burger op.

6. Garneer de burger af met de plakken krokante bacon, pulled beef en gebakken uiringen en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 café burger bun met SKYR
1 beef burger
100 g pulled beef
25 g sla
25 g rode coleslaw
5 uiringen
3 plakken augurk
3 plakken bacon
40 ml Black Jack Smokey BBQ

bereidingstijd

10 minuten
Broodje Pulled Beef

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog. Snijd deze vervolgens in hele fijne reepjes. Halveer de Amsterdamse uien.

2. Verwarm de pulled beef met Smokey BBQ in een pan en houd dit warm. Frituur grof gesneden uiringen goud-bruin en leg even op keukenpapier.

3. Snijd de hot dog bun open en besmeer deze aan beide binnenzijden met Smokey BBQ. Beleg de bun vervolgens met sla, rode coleslaw en de pulled beef.

4. Garneer het broodje af met de gefrituurde uiringen, plakken augurk en de Amsterdamse uien.Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 hot dog bun
100 g pulled beef
25 g ijsbergsla
25 g rode coleslaw
3 plakken augurk
4 Amsterdamse uien
10 gefrituurde uiringen
40 ml Black Jack Smokey BBQ

bereidingstijd

7 minuten
Wrap Pulled Beef

Bereidingswijze

1. Smeer het vikingbrood in met een laagje Smokey BBQ.

2. Verwarm de pulled beef met Smokey BBQ in een pan. Beleg de wrap vervolgens met atjar, gevolgd door de pulled beef.

3. Rol de wrap op snijd deze in gelijke stukken van circa 2 cm. Serveer direct!

ingredienten 1 persoon

vikingbrood
150 g pulled beef
40 g atjar
40 ml Black Jack

bereidingstijd

7 minuten
Tucker Joe's Steak Sandwich

Bereidingswijze

1. Kruid het vlees met peper en zout. Bak het hele staartstuk op hoog vuur om en om en geef het een mooie bruine buitenkant. Zet het vervolgens in de oven en gaar het vlees op kerntemperatuur (56°C). Controleer dit met een kerntemperatuurmeter! Laat 10 minuten rusten.

2. Snijd de ui in ringen en bak ze goudbruin. Snijd de tomaat in plakken en halveer de Amsterdamse uien.

3. Snijd het broodje open en besmeer deze aan beide binnenzijden met de Burger Relish. Beleg de onderkant vervolgens met rucola en tomaat. Snijd dunne plakken vlees en beleg hiermee het broodje. Garneer het geheel af met de Amsterdamse uien, gebakken uien en de Burger Relish. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 café burger bun met SKYR
5 plakken picanha
25 g rucola
2 plakken tomaat
10 uiringen
3 Amsterdamse uien
40 ml Tucker Joe Burger Relish

bereidingstijd

40 minuten
Black Jack's Steak Sandwich

Bereidingswijze

1. Kruid het vlees met peper en zout. Bak het hele staartstuk op hoog vuur om en om en geef het een mooie bruine buitenkant. Zet het vervolgens in de oven en gaar het vlees op kerntemperatuur (56°C). Controleer dit met een kerntemperatuurmeter! Laat 10 minuten rusten.

2. Was de sla en maak droog. Snijd de sla in hele fijne reepjes en de augurk in lange plakken.

3. Snijd het broodje open en besmeer aan beide binnenzijden met Smokey BBQ. Beleg de onderkant met de sla, rode coleslaw en augurk. Snijd dunne plakken vlees en beleg hiermee het broodje. Garneer het broodje af met nog een paar toefjes saus en leg het kapje erop. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 flaguette
5 plakken picanha
25 g ijsbergsla
25 g rode coleslaw
5 plakken augurk
40 ml Black Jack Smokey BBQ

bereidingstijd

40 minuten
Sandwich met buikspek

Bereidingswijze

1. Marineer het spek met zeezout, jeneverbes, zwarte peper, laurier en knoflook en laat dit minstens drie dagen staan. Gaar het spek in een bak met zonnebloemolie, in de oven, op 100°C gedurende vier uur. Laat het vervolgens afkoelen en snijd het in mooie plakken op vingerdikte. Bak de plakken in een pan rustig krokant en
plaats op keukenpapier om droog te deppen. Een mooi alternatief is Zeeuws spek, deze is al gaar en op smaak. Ook pancetta is een heerlijk alternatief!

2. Was de sla en maak droog. Snijd de sla vervolgens in hele fijne reepjes en het gekookte ei in plakken.

3. Snijd het broodje open en besmeer deze aan beide binnenzijden met de American Garlic en beleg deze met de sla en ei.

4. Beleg het broodje met de dunne plakken spek, afgewisseld met de plakjes appel en garneer het geheel af met wat tuinkers. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 meergranenbol
100 g buikspek (verkrijgbaar bij de lokale slager)
25 g ijsbergsla
½ appel, in dunne plakjes
1 gekookt ei
10 g tuinkers
40 ml Wild Bill American Garlic

bereidingstijd

270 minuten
Ultimate BLT

Bereidingswijze

1. Snijd de tomaat in dunne plakjes. Snijd vervolgens plakken van het spek van 1/2 cm en bak deze krokant op de bakplaat.

2. Rooster het sandwichbrood en smeer twee geroosterde boterhammen in met de Smokey Hot Cocktail en een geroosterde boterham met aardappelsalade.

3. Beleg een boterham met Smokey Cocktail en de boterham met aardappelsalade met Smokey Hot Cocktail, spek en tomaat en stapel deze op elkaar. Garneer het geheel af met wat gesneden bieslook. Leg de derde boterham erop en steek er twee lange prikkers doorheen. Snijd de sandwich schuin doormidden en serveer direct.

ingredienten 1 persoon

3 sandwichboterhammen
buikspek (verkrijgbaar bij de lokale slager)
40 g aardappelsalade
2 tomaat plakjes
paar takjes bieslook
2 lange prikkers
40 ml Blazing Luke Smokey Hot Cocktail

bereidingstijd

10 minuten
Sandwich Smoked Salmon

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog. Snijd deze vervolgens in hele fijne reepjes.

2. Snijd de zalm in grove plakken, de komkommer in plakjes en de rode biet in blokjes.

3. Snijd de flaguette open en besmeer deze met de American Garlic. Beleg deze vervolgens met de sla, komkommer, rode biet en zalm. Garneer het broodje af met de kappertjes en dille en dek af met het dakje. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 flaguette
100 g gerookte zalm
25 g ijsbergsla
5 plakjes komkommer
10 blokjes rode biet
2 eetl. kappertjes
10 g dille
40 ml Wild Bill American Garlic

bereidingstijd

15 minuten
Smoked Salmon wrap

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog. Snijd deze vervolgens in hele fijne reepjes.

2. Smeer het vikingbrood in met een laagje Smokey Hot Cocktail en beleg deze met sla, radijs en zeewier.

3. Leg hier de zalm op en rol de wrap strak op. Snijd de wrap schuin doormidden en presenteer deze in een Burger & Grill vel. Serveer direct

ingredienten 1 persoon

vikingbrood
100 g gerookte zalm, in plakken
25 g sla
10 plakjes radijs
30 g Japans wagame zeewier
40 ml Blazing Luke Smokey Hot Cocktail

bereidingstijd

10 minuten
Beetroot Delight burger

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog. Snijd deze vervolgens in hele fijne reepjes.

2. Bak de bietenburger om en om in 7 minuten gaar.

3. Snijd het broodje open, verdeel de Burger Relish erover en beleg deze met sla en plakjes tomaat. Leg de bietenburger op het broodje en beleg deze met de jalapeño peper ringen en wat koriander. Maak de burger af met de Burger Relish en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 kaiserbroodje
1 bietenburger
25 g sla
2 plakken tomaat
4 jalapeño peper ringen
10 g koriander
40 ml Tucker Joe Burger Relish

bereidingstijd

0 minuten
Triple Vegi burger

Bereidingswijze

1. Rooster de pijnboompitjes goudbruin.

2. Bak de burgers om en om in 8 minuten mooi krokant.

3. Snijd de broodjes open en besmeer er een met Smokey Hot Cocktail, een met American Garlic en een met Burger Relish. Beleg de onderkanten met rucola en rode coleslaw.

4. Plaats de maisburgers op het broodje met Smokey Hot Cocktail, de bietenburgers op het broodje met de American Garlic en de bonenburgers op het broodje met de Burger Relish.

5. Garneer de burgers af met pijnboompitjes en wat extra saus. Plaats het kapje op de broodjes en serveer direct.

ingredienten 1 persoon

3 rustieke broodjes
2 maisburgers
2 bietenburgers
2 bonenburgers
75 g rucola
75 g rode coleslaw
30 g pijnboompitjes
40 ml Blazing Luke Smokey Hot Cocktail
40 ml Wild Bill American Garlic
40 ml Tucker Joe Burger Relish

bereidingstijd

10 minuten
Hot dog deluxe
  1. Bak de hot dog worst op de bakplaat mooi bruin.
    Tip! Hou deze eventueel warm in kippenbouillon (au bain marie).
  2. Kluts een eitje en breng op smaak met peper en zout.
  3. Maak het roerei in een koekenpan en houd apart.Bak de bacon op de bakplaat krokant.
  4. Snijd het hot dog broodje aan de bovenkant open en bestrijk met een beetje Remia Black Truffle Mayonnaise.
  5. Beleg met gesneden ijsbergsla, de hot dog worst, bacon, roerei en tot slot nog een paar strepen Remia Black Truffle Mayonnaise.
  6. Serveer in een mandje met wrapping paper.


ingredienten 1 persoon

4 hotdog worstjes
4 hotdog broodjes
1 l kippenbouillon
2 eieren
Peper & zout naar smaak
100 g ijsbergsla
100 g bacon
40 ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle

bereidingstijd

0 minuten
Flammkuchen
  1. Halveer de champignons en bak deze in een hete koekenpan met zonnebloemolie, peper en zout lekker bruin. Zet de oven op 250°C.
  2. Beleg de Flammkuchen met plakken pancetta, geraspte Gruyere kaas en de champignons.
  3. Plaats deze op een bakpapier in een hete oven en bak in 5 min heerlijk krokant.
  4. Garneer met rucola en Remia Black Truffle Mayonnaise en serveer op een houten plank.

ingredienten 1 persoon

4 Flammkuchen
200 g champignons
100 g Gruyere kaas
200 g pancetta
40 ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle

bereidingstijd

0 minuten
Calamares met little gem salade
  1. Frituur de inktvisringetjes mooi bruin en krokant (± 5 min).
  2. Bestrooi de calamares met gerookt paprikapoeder en serveer met Remia Lemon Pepper Mayonnaise en partjes limoen.

Voor de little gem salade:

  1. Snijd een krop little gem sla in reepjes en meng in een kom met 2 tl Remia Lemon Pepper Mayonnaise, 1 el witte wijnazijn, peper en zout.
  2. Garneer de salade met ansjovis, croutons en Parmezaanse kaas.

ingredienten 1 persoon

Inktvisringen:
1 kg inktvisringen (diepvries)
1 tl gerookt paprikapoeder
1 limoen
Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper

Salade:
1 krop little gem sla
1 el witte wijnazijn
Peper & zout naar smaak
4 ansjovisfilets
2 el croutons
50 g geraspte Parmezaanse kaas
2 tl Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper

bereidingstijd

0 minuten
Pannini met lamsham
  1. Snijd de panini open en smeer op beide zijden Remia Rosemary Seasalt Mayonnaise.
  2. Beleg met rucola, lamsham, rode uien ringen en leg het dakje van de panini weer terug op het belegde broodje.

ingredienten 1 persoon

4 panini
100 g rucola
200 g lamsham
1 rode ui
40 ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Rosemary Seasalt

bereidingstijd

0 minuten
Springrolls
  1. Mix fijn gesneden winterpeen, paarse peen, bieslook, Spaanse peper en taugé.
  2. Kruid met een snufje zout en kerriepoeder.
  3. Ontdooi de loempia velletjes en leg deze los van elkaar op de werkbank met de punt naar je toe.
  4. Plaats wat vulling in het midden en vouw de loempia strak in.
  5. Maak het laatste stukje met water nat en plak hiermee de loempia dicht.
  6. Frituur de loempia’s in 4 min mooi krokant
  7. Serveer met Remia Garlic Sriracha ­Mayonnaise en eventueel wat Daicon Cress of andere kruiden.

ingredienten 1 persoon

1 winterpeen
1 paarse peen
10 takjes bieslook
1/5 Spaanse peper
50 g taugé
Zout naar smaak
1 tl kerriepoeder
4 loempia vellen
1 bakje Daicon Cress (alternatief: tuinkers)
Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Sriracha

bereidingstijd

0 minuten
Kip van de bbq
  1. Marineer de kip met kerriepoeder en zout.
  2. Braad de kip op de BBQ om en om gedurende 10 min met de deksel gesloten.
  3. Plaats de kip aansluitend 30 min op een braadslede met gehalveerde citroen, rode ui en een paar tenen knofl ook in de oven (150°C).
  4. Serveer met gepofte aardappel en Remia Lemon Pepper Mayonnaise

ingredienten 1 persoon

1 kip of 4 kippenbouten
1 el kerriepoeder
Zout naar smaak
2 citroenen
2 rode uien
10 tenen knoflook
Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper

bereidingstijd

0 minuten
Braadstuk van procureur


  1. Kruid het vlees met peper, zout en komijnzaadjes
  2. Braad het vlees in een ruime koekenpan rondom mooi bruin.
  3. Voeg rozemarijn, tijm en 5 tenen knoflook toe en blus met een kop water.
  4. Zet de pan in de oven op 120°C gedurende 1 1/2 uur. Laat aansluitend 15 min rusten.
  5. Snijd mooie plakken van het vlees en serveer met gebakken krieltjes, coleslaw en Remia Rosemary Seasalt Mayonnaise.

Coleslaw:

  1. Meng de rode kool in een kom met peper, zout, 5 el olijfolie, 5 el witte wijnazijn en 2 tl komijnzaadjes.

Krieltjes:

  1. Krieltjes met schil eerst even koken in water met een beetje zout.
  2. Afgieten zodra deze gaar zijn en laten uitwasemen.
  3. Zet een grote koekenpan op het vuur en bak de krieltjes goudbruin in zonnebloemolie.
  4. Voeg op het einde wat rozemarijntakjes toe.

ingredienten 1 persoon

Braadstuk:
2 kg Procureur (varkensnek) zonder bot
Peper & zout naar smaak
3 tl komijnzaadjes
5 tenen knofl ook
5 takken rozemarijn
Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Rosemary Seasalt

Coleslaw:
1 rode kool (fijn gesneden)
Peper & zout naar smaak
5 el olijfolie
5 el witte wijnazijn
2 tl komijnzaadjes
Krieltjes:
1 kg krieltjes met schil
2 takken rozemarijn
3 el zonnebloem olie

bereidingstijd

0 minuten
Tosti naanbrood
  1. Snijd het naanbrood voorzichtig open en vul deze met drie plakken tomaat en een plak oude kaas.
  2. Bak in een oven op 200°C in 5 min lekker krokant en serveer met Remia Garlic Sriracha Mayonnaise.

ingredienten 1 persoon

4 naanbrood
4 tomaten
200 g oude kaas
Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Sriracha

bereidingstijd

0 minuten
Burger Deluxe
  1. Was de sla en maak droog.
  2. Bak de plakken bacon tot deze krokant zijn en leg deze op een stuk keukenpapier.
  3. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 min gaar.
  4. Snijd het meergranen broodje open en beleg deze met sla, uienringen en Remia Black Truffle Mayonnaise. Leg vervolgens de plakken bacon en de hamburger op het broodje en direct daarop de Parmezaanse kaas en plakjes tomaat.
  5. Maak de burger af met de Remia Black Truffle Mayonnaise en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 meergranen broodje
1 beef burger
3 plakken bacon
4 plakjes tomaat
5 rode uienringen
25 g sla
15 g geschaafde Parmezaanse kaas
40 g Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise

bereidingstijd

0 minuten
Geroosterd spek
  1. Marineer de buikspek met gerookte paprikapoeder, knofl ookpoeder, peper en zout en zet deze in een braadslede in de oven op 90°C, gedurende 10 uur.
  2. Laat 15 min rusten en snijd er dan plakken van af.
  3. Serveer met Remia Black Truffle Mayonnaise.

ingredienten 1 persoon

1 kg buikspek
3 tl gerookt paprikapoeder
2 el knoflookpoeder
Peper & zout naar smaak
Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle

bereidingstijd

0 minuten
Brood-sushi met gerookte zalm
  1. Smeer de boterhammen in met Remia Lemon Pepper Mayonnaise en beleg met plakken gerookte zalm en blaadjes sla.
  2. Rol de boterhammen op tot sushi rolletjes formaat en pak deze in vershoudfolie.
  3. Leg de rolletjes een 1/2 uur in de koelkast.
  4. Haal deze uit de folie en snijd in plakken van 2 cm dikte.Serveer met een extra potje Remia Lemon Pepper Mayonnaise om te dippen.

ingredienten 1 persoon

4 plakken Tramezzini
200 g gerookte zalm
1 krop little gem sla
40 ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper

bereidingstijd

0 minuten
Rösti met gebakken ei
  1. Schil de aardappels en rasp ze met een fi jne rasp.
  2. Meng met peper en zout.
  3. Laat het vocht op een zeef weglekken en knijp het vocht uit de aardappels.
  4. Neem een koekenpan of ovenschaal en vet deze licht in met roomboter.
  5. Duw de aardappels stevig in de vorm en bak in een oven op 175°C gedurende 35 min.
  6. Bak net voor het serveren een spiegelei en leg deze op de gebakken rösti.
  7. Snijd in puntjes en serveer Remia Rosemary Seasalt Mayonnaise bij.

ingredienten 1 persoon

1 kg vastkokende aardappelen
Peper & zout naar smaak
4 eieren
Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Rosemary Seasalt

bereidingstijd

0 minuten
Spicy fish & chips
  1. Meng in een kom: 4 el bloem, 4 el maizena, 1 tl kerrie kruiden en een snuf zout.
  2. Giet het bronwater bij de ingrediënten en mix met garde tot dikte van een pannenkoekbeslag.
  3. Snijd de visfi let (b.v. kabeljauw) in grove stukken en kruid ze licht met peper en zout.
  4. Frituur de frites en pluk wat verse dille, peterselie en koriander.
  5. Leg de vis in het beslag en meng goed.
  6. Frituur de vis voorzichtig stuk voor stuk in 5 min mooi krokant.
  7. Laat de vis op keukenpapier uitlekken en serveer deze samen met de frites in een bakje met het wrapping paper.
  8. Garneer met de verse kruiden, snijd een paar limoenpartjes en een Spaanse peper in hele dunne reepjes en leg deze erbij.
  9. Serveer Remia Garlic Sriracha Mayonnaise als dip erbij.

ingredienten 1 persoon

1 kg witvis fi let (bv kabeljauw)
4 el bloem
4 el maizena
1 tl kerrie kruiden
Snuf zout
Koud bronwater met bubbels
1 kg frites
2 takjes dille
2 takjes koriander
2 takjes blad peterselie
2 limoenen
1 Spaanse peper
Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Srira

bereidingstijd

0 minuten
Legendary Fries Italian Style
  1. Bereid de Bolognesesaus naar eigen inzicht en bewaar in een au bain-marie.
  2. Snijd de tomaat in partjes en nog een keer doormidden. Hak de peterselie fijn.
  3. Bak de frites en serveer met de Bolognesesaus eroverheen.
  4. Garneer met de verse tomatenblokjes, peterselie en Remia Rosemary Seasalt Mayonnaise.

ingredienten 1 persoon

Frites
80ml Bolognesesaus
1 tomaat
2 stengels peterselie
60ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Rosemary Seasalt

bereidingstijd

0 minuten
Legendary Fries Veggie Style
  1. Snijd de krop little gem sla in dunne reepjes enverwijder de stronk. Meng met de rauwkost salade en breng op smaak met Remia Salata Naturel Dressing.
  2. Bak de frites en snijd de Spaanse peper in dunne ringetjes en pluk de koriander blaadjes.
  3. Bak de vegetarische kipstukjes op de bakplaat om en om in 3 min.
  4. Serveer de frites met de vegetarische kipstukjes en salade en garneer met de Spaanse peper, koriander en Remia Garlic Sriracha Mayonnaise.

ingredienten 1 persoon

Frites
80g vegetarische kipstukjes
2 el rauwkost salade (b.v. wortel, rode en gele paprika en witte kool)
1 el Remia Salata Naturel Dressing
1 krop little gem sla
1/5 Spaanse peper
2 takjes koriander
60ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Sriracha

bereidingstijd

0 minuten
Legendary Fries Dutch Style
  1. Coleslaw: snijd de spitskool zo fi jn mogelijk en meng in een kom met de overige ingrediënten. Tip: je kunt coleslaw ook kant-en-klaar kopen.
  2. Bak de frites en snijd de bieslook zo fi jn mogelijk.
  3. Bak 3 plakken beenham op de plaat om en om in 2 min.
  4. Serveer de beenham met de coleslaw op de frites en
  5. garneer met bieslook en Remia Black Truffl e Mayonnaise.

ingredienten 1 persoon

Frites
90g beenham
2el coleslaw:
- 1 spitskool
- 100ml witte wijnazijn
- 2el olijfolie
- Peper & zout
- 1tl kummel of karwij zaadjes
2 takjes bieslook
60ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle

bereidingstijd

0 minuten
Legendary Fries Indonesian Style
  1. Grill de kipsaté gaar en verwarm de satésaus.
  2. Bak de frites en snijd de bosui in fi jne ringetjes.
  3. Bak een spiegelei.
  4. Serveer de kipsaté met de satésaus, atjar, uitjes, seroendeng en het gebakken spiegelei op de frites. Garneer met de bosui ringetjes en Remia Lemon Pepper Mayonnaise.

ingredienten 1 persoon

Frites
90g kipsaté (3 spiesjes)
60ml Remia Satésaus
1el gefrituurde uitjes
1el seroendeng
2el atjar
1 ei
1 stengel bosui
60ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper

bereidingstijd

0 minuten
Sepia à la plancha

Bereiding

  1. Meng het citroensap met de olijfolie en teen fijngehakte knoflook en laat de inktvis hierin marineren gedurende 20 minuten.
  2. Grill de inktvis in 5 minuten in een hete grillpan en kruid deze af met bosui, peper en zout.
  3. Garneer de inktvis af met platte peterselie en allioli saus.

ingredienten 1 persoon

100g kabeljauwfilet
100g schoongemaakte inktvis
3 el olijfolie
1/4 bos platte peterselie
1 teen knoflook
sap van 1/2 citroen
1 el gesneden bosui
peper en zout
80 ml Allioli saus

bereidingstijd

0 minuten
Patatas bravas

Bereiding

1. Snijd de gepelde uien in dikke plakken. Haal de uienringen uit elkaar.

2. Vul een diep bord met de melk en een bord met de bloem.

3. Wentel enkele uienringen tegelijk door de melk en vervolgens door de bloem.

4. Frituur de uienringen tot ze goudbruin zijn en laat ze uitlekken op keukenpapier. Bestrooi ze met zout en peper.

5. Knijp een kwart limoen uit boven de uienringen. Serveer deze met allioli.

ingredienten 1 persoon

200g aardappels
1 el olijfolie
1 tl cayennepeper
1 tl gedroogde tijm
1 el paprikapoeder
2 grote rode uien
100ml melk
100g bloem
1/4 bloem
peper en zout
50ml allioli saus

bereidingstijd

0 minuten
Ciabatta met pulled pork

Bereiding

1. Verwarm de pulled pork in een steelpan met de helft van de barbecue saus. Indien nodig een beetje water om juiste dikte te krijgen.

2. Snijd de ui in dunne ringen en de augurken in plakken.

3. Bak het ciabatta broodje bruin, in circa 6 minuten op 200°C.

4. Beleg de bodem van de ciabatta met coleslaw, gevolgd door de pulled pork, en augurk. Garneer de ciabatta af met de resterende barbecue saus en wat bosui.

ingredienten 1 persoon

50g pulled pork
1 ciabatta
15g coleslaw
1/4 witte ui
2 kleine augurken
50ml Barbecuesaus

bereidingstijd

0 minuten
Gemarineerde spararibs

Bereiding:

1. Bestrijk de spareribs met barbecue saus en laat deze gedurende 24 uur marineren in de koeling.

2. Leg de spareribs, met de vleeskant naar boven en los van elkaar op een ovenrek en gaar deze met 50% stoom in circa 55 minuten op 120 °C.

3. Bak de spareribs om ze meer crispy te maken nog eens 30 minuten op 180 °C, op de hetelucht stand. Haal de spareribs uit de oven en lak ze af met barbecue saus.

ingredienten 1 persoon

500g (bevroren) spareribs
125ml Barbecuesaus

bereidingstijd

0 minuten
Mimosa

Bereiding

Frituur de verschillende bites in 4 minuten op 180°C en serveer de bits & bites op een borrelplank met chili saus.

ingredienten 1 persoon

5 mimosa's
5 loempia's
5 gepaneerde gamba's
5 vlammetjes
80ml Chilisaus

bereidingstijd

0 minuten
Pita broodje met kipshoarma

1. Kook de asperges in water (met zout) groen en beetgaar in circa 2 minuten. Koel de asperges vervolgens direct terug in koud water en snijd deze in stukken van 3 cm.

2. Rooster de paprika in een voorverwarmde oven (220°C) gedurende 12 minuten tot deze zwart geblakerd is. Laat deze 10 minuten afkoelen en verwijder de geblakerde schil en zaadlijsten. Snijd de gegrilde paprika in kleine stukjes.

3. Bak de kipshoarma in 6 minuten mooi bruin en gaar.

4. Bak het pitabroodje in 3 minuten bruin in de oven.

5. Vul het pitabroodje met de kipshoarma, asperges en paprika. Garneer het broodje af met chilisaus en een takje koriander.

ingredienten 1 persoon

50g kipshoarma
1 pitabroodje
1/4 rode paprika
2 groene asperges
koriander
15ml Chilisaus

bereidingstijd

0 minuten
Carpaccio van avocado

Bereiding:

1. Halveer de avocado en verwijder de pit. Lepel het vlees uit de schil en snijd de avocado in hele dunne plakken en verdeel deze over het bord.

2. Kruid de avocado met peper en grof zeezout. Snijd de tomaat in partjes en verwijder de zaadlijsten. Snijd vervolgens blokjes (brunoise) van de tomaat en verdeel over de avocado.

3. Verdeel de garnalen evenredig over de avocado. Rasp de gewassen schil van een citroen boven de avocado. Zet een paar kleine stippen Whiskey Cocktailsaus over het gerecht en garneer de carpaccio af met tuinkers.

ingredienten 1 persoon

1/2 eetrijpe avocado
1/2 tomaat
50g gekookte cocktailgarnalen
1 citroen
tuinkers
peper en grof zeezout
20ml Whisky Cocktailsaus

bereidingstijd

0 minuten
Frisse groene salade

Bereiding:

1. Kruid de kip met de cajunkruiden. Bak deze vervolgens op hoog vuur in de koekenpan in.

8 minuten gaar en krokant. Laat de kip even afkoelen en snijd deze in blokjes.

2. Meng de sla met de dressing op een bord. Neem een kaasschaaf of dunschiller en snijd dunne plakken van de radijs over de salade. Halveer de tomaatjes en verdeel deze over de salade.

3. Voeg de kipblokjes toe aan de salade en garneer hem af met een aantal stippen Whisky Cocktailsaus en een paar viooltjes.

ingredienten 1 persoon

50g gemengde groene sla
75g kippendij vlees
1/4 el cajun kruiden
1/2 el zonnebloem olie
3 kleine tomaatjes
1 radijsje
1 el Salata Naturel dressing
3 eetbare viooltjes
20ml Whisky Cocktailsaus

bereidingstijd

0 minuten
Dun gesneden entrecote

Bereiding:

1. Verhit een zware koekenpan op hoog vuur.

2. Kruid de entrecote met peper en zout en bak het deze op hoog vuur in zonnebloemolie. Draai de entrecote na 2 minuten om en bak deze nog 2 minuten. Haal de pan van het vuur en laat de entrecote rusten onder zilverfolie.

3. Rooster de boterhammen met olijfolie in de oven of onder de grill tot deze goud bruin zijn.

4. Snijd de entrecote in mooie dunne plakken.

5. Leg de toast over de werkbank en beleg met sla, kervel, plakjes entrecote en grillsaus.

6. Bouw de belegde toast op als een club sandwich en steek er een prikker doorheen.

ingredienten 1 persoon

75g entrecote
1 el zonnebloemolie
3 dunne plakken zuurdesembrood
1 el olijfolie
25g baby leaves spinazie
kervel
peper en zout
60ml Grillsaus

bereidingstijd

0 minuten
Black angus burger

Bereiding:

1. Zet de oven op 200°C. Schil de pastinaak met de dunschiller en snijd over deze vervolgens over de lengte in vieren. Meng de pastinaak met olijfolie, peper en zout en rooster deze 10 minuten in de oven op een bakplaat.

2. Snijd de uien in grote ringen. Bak de burgers op een hete bakplaat van 210°C zonder olie of vet. Laat ze vervolgens 3 minuten rusten. Leg de uien er vervolgens bij op de bakplaat en draai de burgers om. Bak de burgers nog 2 minuten en bak de uien lekker bruin.

3. Snijd de tomaat in plakken. Snijd de broodjes open en rooster ze heel even op de bakplaat.

4. Smeer de onderkant van de broodjes in met grillsaus. Bouw de broodjes vervolgens op; eerst de tomaat, dan de Black Angus Burger, uien en de pastinaak. Voeg nog wat extra grillsaus toe en leg de dakjes op de brioche broodjes.

ingredienten 1 persoon

4 black angus burgers à 100 gram
4 stuks brioche buns
2 tomaten
2 witte uiten
2 stuks pastinaak
2 el olijfolie
60ml Grillsaus

bereidingstijd

0 minuten
Spies van gegrilde kippendijen

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 180°C.

2. Zet de maiskolven in een pan met water, zout, suiker en een scheutje olijfolie op het vuur. Kook deze in 20 minuten gaar en laat ze in de pan afkoelen.

3. Snijd de kippendijen in 4 stukken en meng deze in een kom met één eetlepel olijfolie, zout en kipkruiden. Prik de stukken vervolgens op spiezen.

4. Was de zoete aardappel en snijd deze in wedges. Meng de wedges in een kom met zout, twee eetlepels olijfolie, tijm en de tenen knoflook.

5. Verdeel de gekruide wedges over een met bakpapier belegde bakplaat en rooster ze in 40 minuten op 180°C gaar. Leg de kipspiezen er de laatste 15 minuten bij in de oven en voeg de groene asperges er de laatste 8 minuten aan toe. Draai de kipspiezen bij het toevoegen van de asperges even om.

6. Haal de mais uit de pan en snijd deze in grove stukken. Haal de bakplaat uit de oven en laat deze even afkoelen. Voeg de mais toe aan de bakplaat en serveer het totaal met Honing-mosterdsaus.

ingredienten 1 persoon

600g kippendijen
2 maiskolven
1kg zoete aardappel
1 bosje groene asperge tips
6 takjes tijm
4 tenen knoflook
2 tl kipkruiden
1 el suiker
2 el olijfolie
zout
40ml Honing-Mosterdsaus

bereidingstijd

0 minuten
Beenhammetje uit de oven

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 170°C.

2. Haal de beenhammetjes uit het vacuüm en meng deze in kom met olijfolie, tijm, peper en wat zout.

3. Leg de beenhammetjes op een bakplaat en rooster deze, in de oven, in circa 20 minuten mooi bruin.

4. Serveer de beenham met honing-mosterdsaus.

ingredienten 1 persoon

4 beenhammetjes (voorgekookt)
12 takjes tijm
2 el olijfolie
peper en zout
40ml Honing-Mosterdsaus

bereidingstijd

0 minuten
Lamskoteletes van de grill

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 150°C.

2. Kruid de lamsrack met peper en zout.

3. Zet een zware koekenpan of braadpan op hoog vuur en bak de lamsrack in weinig olie in 5 minuten mooi bruin.

4. Haal de lamrack vervolgens van het vuur en plaats deze op een bakpaat in de oven, met de takjes tijm en de trostomaatjes. Laat dit geheel 8 minuten garen.

5. Haal de lamrack uit de oven en geef het vlees 5 minuten rust alvorens het te snijden. Serveer met knoflooksaus.

ingredienten 1 persoon

800g lamsrack
10 takjes tijm
8 trosjes tomaat
1 el zonnebloemolie
peper en zout
40ml Knoflooksaus

bereidingstijd

0 minuten
Crudité met knoflooksausdip

Bereiding:

Snijd de verschillende groenten zoals bloemkoolroosjes, radijs, komkommer en bleekselderij in langwerpige stukken en serveer met bakje knoflook saus.

ingredienten 1 persoon

2 radijsjes
1/4 komkommer
1 steel bleekselderij
1/8 bloemkool
50ml Knoflooksaus

bereidingstijd

0 minuten
'Ceviche' van kabeljauw

Bereiding:

1. Snijd de kabeljauw in dunne plakken en kruid deze met zout en peper.

2. Rasp de schil van de limoen en pers het sap eruit. Snijd de Spaanse peper in dunne ringetjes en verwijder de zaadlijsten. Snijd de knoflookteen in drie grote stukken. Meng dit alles goed met elkaar en laat de kabeljauw afgedekt in de koelkast gedurende 3 uur marineren.

3. Haal de kabeljauw uit de marinade en verwijder de knoflook. Verdeel de kabeljauw over het bord.

4. Trek met een spuitzak dunne strepen ravigotesaus over de vis en garneer het bord af met veldsla en sesamzaadjes.

5. Snijd de bosui in dunne ringetjes en strooi deze, net als de geplukte koriander, over de vis heen.

ingredienten 1 persoon

100g kabeljauwfilet
3/4 limoen
1/4 spaanse peper
1 teen knoflook
1 takje koriander
1 el olijfolie
1/2 bosui
25g veldsla
1/2 tl sesamzaadjes
peper en zout
40ml Ravigottesaus

bereidingstijd

0 minuten
Visburger met groene asperges

Bereiding:

1. Blancheer de zeekraal in water zonder zout. Blancheer vervolgens de asperges en koel deze direct terug in koud water. Laat de asperges vervolgens goed uitlekken en dep ze droog.

2. Snijd de olijven en tomaatjes in plakjes.

3. Bak de visburgers in circa 5 minuten in een pan of frituur deze op 180°C.

4. Snijd de sesambol open en besmeer de onderkant van het broodje met ravigotesaus. Beleg de onderkant vervolgens met een visburger, gevolgd door zeekraal, kappertjes en asperges. Leg daar de tweede visburger bovenop en garneer de burger af met olijven, tomaatjes en extra ravigotesaus. Plaats het dakje op de visburger.

ingredienten 1 persoon

2 kleine visburgers
1 witte sesam hamburger bun
3 groene aspergetips
25g zeekraal
1/4 el kappertjes
3 zwarte olijven zonder pit
3 snoeptomaatjes
60ml Ravigottesaus

bereidingstijd

0 minuten
Warm gerookte zalm

Bereiding:

1. Kruid de zalm met peper en zout. Prepareer je rookoven met houtmot en plaats de moot zalm erboven op het rekje met huid naar beneden. Sluit de rookoven goed af en rook de zalm op middelmatig vuur, gedurende 5 minuten. Zet het vuur nu laag en laat de zalm nog 5 minuten roken.

2. Snijd de venkel en radijs met een mandoline (Japanse dunschiller) flinterdun. Breng beiden op smaak met olijfolie, het sap van een halve citroen, peper en zout.

3. Open de rookoven en haal de zalm er heel voorzichtig uit.

4. Serveer de salade en een bakje remoulade saus en garneer met de dille.

ingredienten 1 persoon

1 moot zalmfilet met vet à 120 gram
3 radijsjes
1/2 venkel
2 takjes dille
1 el olijfolie
1 1/2 citroen
peper en zout
40ml Remouladesaus

bereidingstijd

0 minuten
Gebakken dorade

Bereiding:

1. Vraag aan de visboer om schoongemaakte en geschubde dorade met kop er nog aan.

2. Hak de peterselie fijn en rasp de schil van de citroen. Kruid de dorade met zout en peper.

3. Verhit de vispan op hoog vuur en schenk hier een scheut zonnebloemolie in. acht tot deze goed heet is en leg de dorade vervolgens voorzichtig in de pan. Bak deze gedurende 4 minuten aan één kant. Zet vuur vervolgens half hoog en draai de dorade voorzichtig om in de pan. Bak deze nog 2 minuten.

4. Voeg de boter toe en als deze gesmolten is de kappertjes, citroenrasp en peterselie. Knijp het sap van de citroen uit in de pan en zet het vuur laag. Laat dit bruisen. Giet met een lepel de “jus” over de vis heen. Na 2 minuten is de dorade klaar om op tafel te zetten. Serveer de dorade met een bakje remouladesaus.

ingredienten 1 persoon

1 stuks dorade
25g roomboter
1 el zonnebloemolie
1/4 citroen
1 takje peterselie
1/2 el kappertjes
peper en zout
40ml Remouladesaus

bereidingstijd

0 minuten
Kalfsfilet

Bereiding:

1. Verdeel de plakjes vlees over een bord en kruid deze met peper en zout.

2. Halveer de tomaatjes en snijd zongedroogde tomaatjes fijn. Pluk de basilicum en verdeel deze samen met de kappertjes over de kalfsfilet. Garneer de kalfsfilet af met toefjes Tartaarsaus.

ingredienten 1 persoon

80g kalfsfilet rosé gebraden (kant en klaar)
10g zongedroogde tomaat
1/2 el kappertjes
4 gele snoeptomaatjes
1/4 bakje basilicum cress
peper en zout
40ml Tartaarsaus

bereidingstijd

0 minuten
Hele zeebaars in zeezout

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 200°C.

2. Meng het zeezout, het eiwit en de viskruiden in een kom.

3. Leg bakpapier op de bodem van een bakplaat en daarop een hand vol zoutmix.

4. Plaats de zeebaars op de zoutmix en pak deze helemaal in met het zout. Plaats de bakplaat circa 40 minuten in de oven.

5. Haal de bakplaat uit de oven en breek voorzichtig de harde zoutkorst boven de vis. Verwijder het vel van de zeebaars. Zorg dat er geen zout op de filet komt. Verdeel het malse witte vlees van de vis en vergeet het heerlijke wangetje niet. Serveer de dorade met een bakje Tartaarsaus.

ingredienten 1 persoon

1 grote zeebaars (heel)
1kg grof zeezout
1 tl viskruiden
2dl eiwit
40ml Tartaarsaus

bereidingstijd

0 minuten
Varkens procureur

Bereiding:

1. Wrijf de procureurlapjes in met peper en zout.

2. Doe de boter in een pan, en bak de procureurlapjes zachtjes in 25 minuten gaar. Leg deze op de bakplaat, bestrijk de lapjes met zigeunersaus en plaats deze op een bakplaat in de oven.

3. Maak de paksoi goed schoon, snijd de onderzijde eraf en wok de losse bladeren even in een wokpan.

4. Snijd de ananas en mango in stukken en bak deze kort in een grillpan.

5. Haal de bakplaat uit de oven en verdeel de ananas, mango en paksoi tussen het vlees en serveer er een bakje zigeunersaus bij.

ingredienten 1 persoon

4 procureurlapjes
1 mango
1 ananas
1/2 paksoi
peper en zout
100ml Zigeunersaus

bereidingstijd

0 minuten
Hele kip van de grill

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 200°C.

2. Smeer de kip in met olijfolie, peper en zout.

3. Snijd de knoflookteen doormidden (incl. schil) en stop in deze in de kip. Verdeel ook de rozemarijn en tijm in de kip.

4. Leg de kip op een bakplaat en plaats deze in de oven. Breng de temperatuur van de oven na 25 minuten oven terug naar 150°C en laat de kip vervolgens nog 20 minuten doorgaren.

5. Lak de kip af met zigeunersaus en serveer er een bakje extra zigeunersaus naast.

ingredienten 1 persoon

1 kleine kip (Poussin op piepkuiken)
1 el olijfolie
1/4 bos tijm
1/4 bos rozemarijn
1 teen knoflook
peper en zout
80ml Zigeunersaus

bereidingstijd

0 minuten
Avocado jalapeno saus

1. Doe circa 4 eetlepels Like!Mayo in een kom. Hak de koriander fijn.

2. Snijd het vruchtvlees van de avocado in grote stukken en voeg deze toe aan de Like!Mayo

3. Rasp een teen knoflook boven de kom, met een fijne rasp. Snijd de jalapeñopeper fijn en voeg deze toe.

4. Snijd de limoen doormidden en pers de twee helften uit boven de kom. Mix de saus tot een glad mengsel.

5. Breng het geheel op smaak met wat zout en roer de saus nog even goed door.

6. Bewaar afgedekt in de koelkast met de avocadopit in de saus voor het langer bewaren en behouden van de frisse groene kleur.

ingredienten 1 persoon

4 eetlepels Like!Mayo
1 rijpe avocado, pit eruit en geschild
1 teen knofl ook
sap van een limoen
1 jalapeñopeper,
gesneden zonder zaadjes
¼ kopje gesneden koriander
zout

bereidingstijd

0 minuten
Caesar dressing

1. Doe circa 4 eetlepels Like!Mayo in een kom. 2. Rasp de parmezaanse kaas boven de kom, met een fijne rasp.

3. Giet de gezouten ansjovis met olie in een apart schaaltje. Schenk vervolgens circa twee eetlepels olie bij de Like!Mayo. Bewaar de ansjovisfilet voor de salade.

4. Rasp een teen knoflook boven de kom.

5. Snijd de citroen doormidden en pers één helft van de citroen uit boven de kom. Breng het geheel op smaak met (versgemalen) peper en roer de dressing er goed door.

6. Bewaar afgedekt in de koelkast.

ingredienten 1 persoon

4 eetlepels Like!Mayo
2 eetlepels ansjovis olie
1 teen knoflook
sap van een halve citroen
parmezaanse kaas
peper

bereidingstijd

0 minuten
Cocktail saus

1. Doe circa 4 eetlepels Like!Mayo in een kom.

2. Voeg een theelepel sherry toe aan de Like!Mayo, gevolgd door een eetlepel tomaten ketchup. Roer dit goed door elkaar en voeg de cayennepeper en paprikapoeder aan het mengsel toe.

3. Breng het geheel op smaak met zout en roer de saus goed door.

4. Bewaar afgedekt in de koelkast.

ingredienten 1 persoon

4 eetlepels Like!Mayo
1 theelepel sherry
1 eetlepel Remia Tomaten ketchup
1 theelepel cayennepeper
1 theelepel paprikapoeder
zout

bereidingstijd

0 minuten
geisha mayo

1. Doe circa 4 eetlepels Like!Mayo in een kom.
2. Rasp een teen knofl ook boven de kom, met een fijne rasp.
3. Verhit een pan (zonder olie) en rooster de sesamzaadjes even kort, hooguit twee minuten.
3. Voeg de gembersiroop, wasabi en afgekoelde sesamzaadjes toe aan de Like!Mayo.
4. Breng het geheel op smaak met zout en roer de saus goed door.
5. Bewaar afgedekt in de koelkast.

ingredienten 1 persoon

4 eetlepels Like!Mayo
1 eetlepel sesamzaadjes
• 2 theelepels gembersiroop
1 theelepel wasabi
zout

bereidingstijd

0 minuten
Indiase dressing

1. Verhit een wok of hapjespan op middelhoog vuur en rooster de cashewnoten, zonder olie, goudbruin. Voeg na 1 minuut de kokosrasp toe en roer dit door, tot de kokosrasp een mooi goudbruine kleur heeft. Haal daarna uit de pan en bewaar apart.
2. Doe circa 4 eetlepels Like!Mayo in een kom en voeg een halve theelepel kerriekruiden toe.
3. Voeg 2 eetlepels van het cashewkokos- mengsel toe, gevolgd door 2 eetlepels sesamolie.
4. Snijd de citroen doormidden en pers één helft van de citroen uit boven de kom.
5. Breng het geheel op smaak met zout en (versgemalen) peper en roer door de dressing.
6. Bewaar afgedekt in de koelkast.

ingredienten 1 persoon

4 eetlepels Like!Mayo
2 eetlepels sesamolie
sap van een halve citroen
1/2 theelepel kerriekruiden
1 eetlepel cashewnoten, fi jn gehakt
1 theelepel kokosrasp
peper
zout

bereidingstijd

0 minuten
limoen dressing

1. Doe circa 4 eetlepels Like!Mayo in een kom.
2. Boen de limoen schoon. Rasp de groene schil (alleen het buitenste groen) eraf en pers de limoen uit. Roer het limoensap door de Like!Mayo.
3. Snijd de koriander fi jn en voeg deze toe in de kom. Breng het geheel op smaak met zout en (versgemalen) peper en roer de dressing goed door.
4. Bewaar afgedekt in de koelkast.

ingredienten 1 persoon

4 eetlepels Like!Mayo
1/2 limoen
1 eetlepel fi jngesneden koriander
peper
zout

bereidingstijd

0 minuten
knoflook saus

1. Doe circa 4 eetlepels Like!Mayo in een kom. Hak de takjes peterselie fi jn.
2. Rasp drie tenen knofl ook boven de kom, met een fijne rasp.
3. Snijd de citroen doormidden en pers één helft van de citroen uit boven de kom. Breng het geheel op smaak met zout en roer de saus goed door.
4. Bewaar afgedekt in de koelkast.

ingredienten 1 persoon

4 eetlepels Like!Mayo
3 tenen knofl ook
sap van een halve citroen
3 takjes peterselie, fi jn gehakt
zout

bereidingstijd

0 minuten
WILD BILL
BURGER
BLACK JACK
BURGER
CHINA TOWN BURGER
BURGER
MEXICO BURGER
BURGER
TEXAS BURGER
BURGER
TUCKER JOE
BURGER
ITALIA BURGER
BURGER
SUNNY SIDE UP
BURGER
KINGS & QUEENS BURGER
BURGER
BLAZING LUKE
BURGER
SPICY BURGER
BURGER
TEARS & FEARS BURGER
BURGER
BLACK JACK'S DOG
HOTDOG
WILD BILL'S DOG
HOTDOG
TUCKER JOE'S DOG
HOTDOG
BLAZING LUKE'S DOG
HOTDOG
PULLED BEEF BURGER
BURGER
BROODJE PULLED BEEF
SANDWICH
WRAP PULLED BEEF
WRAP
TUCKER JOE'S STEAK SANDWICH
SANDWICH
BLACK JACK'S STEAK SANDWICH
SANDWICH
SANDWICH MET BUIKSPEK
SANDWICH
ULTIMATE BLT
SANDWICH
SANDWICH SMOKED SALMON
SANDWICH
SMOKED SALMON WRAP
WRAP
BEETROOT DELIGHT BURGER
BURGER
TRIPLE VEGI BURGER
BURGER
HOT DOG DELUXE
FLAMMKUCHEN
CALAMARES MET LITTLE GEM SALADE
PANNINI MET LAMSHAM
SPRINGROLLS
KIP VAN DE BBQ
BRAADSTUK VAN PROCUREUR
TOSTI NAANBROOD
BURGER DELUXE
GEROOSTERD SPEK
BROOD-SUSHI MET GEROOKTE ZALM
RöSTI MET GEBAKKEN EI
SPICY FISH & CHIPS
LEGENDARY FRIES ITALIAN STYLE
LEGENDARY FRIES VEGGIE STYLE
LEGENDARY FRIES DUTCH STYLE
LEGENDARY FRIES INDONESIAN STYLE
SEPIA à LA PLANCHA
PATATAS BRAVAS
CIABATTA MET PULLED PORK
GEMARINEERDE SPARARIBS
MIMOSA
PITA BROODJE MET KIPSHOARMA
CARPACCIO VAN AVOCADO
FRISSE GROENE SALADE
DUN GESNEDEN ENTRECOTE
BLACK ANGUS BURGER
SPIES VAN GEGRILDE KIPPENDIJEN
BEENHAMMETJE UIT DE OVEN
LAMSKOTELETES VAN DE GRILL
CRUDITé MET KNOFLOOKSAUSDIP
'CEVICHE' VAN KABELJAUW
VISBURGER MET GROENE ASPERGES
WARM GEROOKTE ZALM
GEBAKKEN DORADE
KALFSFILET
HELE ZEEBAARS IN ZEEZOUT
VARKENS PROCUREUR
HELE KIP VAN DE GRILL
AVOCADO JALAPENO SAUS
CAESAR DRESSING
COCKTAIL SAUS
GEISHA MAYO
INDIASE DRESSING
LIMOEN DRESSING
KNOFLOOK SAUS
Neem contact met ons op via dit contactformulier of stuur een mail naar horeca@remia.nl