Nieuw! Fritessaus Halfvol

Laat u verrassen door ons nieuwe fritessaus assortiment!

Remia,
de uitvinders van fritessaus!

Ruim 50 jaar geleden introduceerde Remia de Fritessaus Classic, welke vandaag de dag onlosmakelijk wordt verbonden met het frietje Mét. Onze klassieker wordt al jaren als lekkerste getest, daar zijn we trots op! Op basis van deze oer-receptuur hebben wij ons assortiment uitgebreid zodat wij iedereen een passend frietje Mét kunnen bieden.

Voor iedereen het passende
frietje Mét

Het vernieuwde fritessaus assortiment biedt voor iedereen een passend frietje mét. Het assortiment biedt kansen voor een gedifferentieerd aanbod om zo een bredere doelgroep aan te spreken en dus de sausverkoop een inpuls te geven. De verschillende Fritessauzen zijn in verschillende verpakkingen en inhoud te verkrijgen.

Welke serveert u uw gasten?

Iedere consument is anders en uiteraard kent u uw gasten als beste. Houden ze van een extra romige fritessaus of willen ze een meer verantwoorde variant. Bij Remia heeft u de keuze om 1 of meerdere fritessauzen in uw assortiment te voeren. Klik op bovenstaande emmers en bekijk de unieke eigenschappen van elke variant.

Remia Fritessaus Halfvol

Uit onderzoek blijkt dat steeds meer consumenten kiezen voor een meer verantwoorde fritessaus variant. Fritessaus Halfvol is hét alternatief voor de liefhebber die graag de volle smaak van fritessaus wil ervaren maar tevens op zoek is naar een verantwoorde keuze

  • Vol van smaak
  • Met de helft minder vet