Da’s aardig, Fritessaus Plantaardig!

Iedereen kan nu genieten van de volle smaak van echte fritessaus!

Als uitvinder van fritessaus, zijn wij continue bezig met vernieuwing. Daarbij spelen we zoveel mogelijk in op de actuele trends en ontwikkelingen in de markt. De belangstelling voor louter plantaardige producten neemt toe en zijn er steeds meer flexitariërs, vegetariërs en vegans in Nederland. Daarnaast is ook de vraag naar producten met minder of geen allergenen toegenomen. Reden genoeg om een plantaardige Fritessaus te ontwikkelen die op de mosterd na vrij van allergenen is.

Een fritessaus die ook nog eens volledig plantaardig is, kan dat? Ja dat kan! Want Remia introduceert als eerste een ei-vrije fritessaus die op de mosterd na geen allergeen bevat. Een Fritessaus waar iedereen van kan genieten! En uiteraard met de romige smaak die je van Fritessaus gewend bent.

En met het vervangen van ei, past Remia Fritessaus Plantaardig helemaal in de duurzaamheidstrend van nu.

Remia Fritessaus Plantaardig is echt een Fritessaus voor iedereen!

    - 100% plantaardig
    - Ei-vrij
    - Lactose vrij
    - Geschikt voor vegetariërs en vegans
    - Beter voor het milieu**

*Volgens Verordening (EU) 1169/2011

**Fritessaus Plantaardig is een product waar geen ei aan te pas komt. Door het weglaten van dierlijk eigeel, is Fritessaus Plantaardig een minder CO2 belastend product.

Vraag een test aan!

De levering betreft een test die onze verkoopadviseur bij u komt uitzetten. Levering uitsluitend op zakelijke adressen. Maximaal één aanvraag per adres.