Historie

In 1925 is de grondlegger van Remia, Arie de Rooij (foto), in de schuur van zijn huis in Amersfoort begonnen met het melangeren van margarines. Later kwam er een mengerij bij, waar margarine met roomboter werd vermengd. De Rooij’s Elektrische Melangeer Inrichting Amersfoort, afgekort Remia, was daarmee een feit...Lees meer


Certificering

Uiteraard beschikt Remia over een kwaliteitszorg-systeem dat is gecertificeerd volgens het ISO 9001:2008, IFS en BRC Higher Level normeringen en voldoet hiermee aan de allerhoogste kwaliteits- en productveiligheidsnormen...Lees meer


MVO

Remia is zich sterk bewust van haar verantwoordelijkheid en voorbeeldfunctie en voert daartoe een actief beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen...Lees meer


Verantwoord frituren

Frituren wordt in de media steeds vaker afgeschilderd als ongezond. Met name frites en snacks in cafetaria's dragen het stempel van 'snelle, vette hap'. Met betrekking tot frituren komen twee belangrijke kwesties steeds opnieuw negatief in de publiciteit. Dit zijn de ongezonde vetzuursamenstelling van vaste frituurvetten en het niet tijdig verversen van frituurvet...Lees meer


Glutenvrij

Nagenoeg alle producten uit het Remia assortiment zijn glutenvrij! U kunt de glutenvrije producten herkennen aan het glutenvrij-logo op de verpakking.
Voor u in één oogopslag duidelijk wat u uw klant aanbiedt!