AddThis disabled due to cookie consent.

Black Jack's Steak Sandwich

Bereidingswijze

1. Kruid het vlees met peper en zout. Bak het hele staartstuk op hoog vuur om en om en geef het een mooie bruine buitenkant. Zet het vervolgens in de oven en gaar het vlees op kerntemperatuur (56°C). Controleer dit met een kerntemperatuurmeter! Laat 10 minuten rusten.

2. Was de sla en maak droog. Snijd de sla in hele fijne reepjes en de augurk in lange plakken.

3. Snijd het broodje open en besmeer aan beide binnenzijden met Smokey BBQ. Beleg de onderkant met de sla, rode coleslaw en augurk. Snijd dunne plakken vlees en beleg hiermee het broodje. Garneer het broodje af met nog een paar toefjes saus en leg het kapje erop. Serveer direct.

AddThis disabled due to cookie consent.

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 1 flaguette
  • 5 plakken picanha
  • 25 g ijsbergsla
  • 25 g rode coleslaw
  • 5 plakken augurk
  • 40 ml Black Jack Smokey BBQ

Bereidingstijd

clock

40 minuten


Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML
product-image

Order this sauce or more information

Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML
product-image

Order this sauce or more information