Google Doubleclick disabled due to cookie consent.
Facebook disabled due to cookie consent.
AddThis disabled due to cookie consent.

Blazing Luke's Dog

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog.

2. Als je verse paprika’s hebt en zelf wilt poffen: Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de paprika op een flink stuk aluminiumfolie en leg deze in de oven. Pof de paprika in ca. 30 minuten tot het velletje zwart begint te worden. Haal de paprika uit de oven en vouw de folie dicht. Af laten koelen. Verwijder de folie, ontvel de paprika en haal de zaadlijst eruit. Snijd het vruchtvlees in repen. U kunt de gepofte
paprika echter ook kant & klaar kopen.

3. Snijd de little gem en rode sla fijn. Snijd de tomaat in dunne plakken.

4. Maak een insnede in de hot dog bun en besmeer deze aan beide binnenzijden met de Smokey Hot Cocktail en beleg deze met de sla, tomaat en paprika.

5. Beleg het broodje met de hot dog worst en garneer het geheel af met wat extra Smokey Hot Cocktail en tuinkers. Serveer direct.

AddThis disabled due to cookie consent.

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 1 hot dog bun
  • 1 hot dog
  • 25 g little gem en rode sla
  • 2 plakken gegrilde paprika
  • 2 plakjes tomaat
  • 10 g tuinkers
  • 40 ml Blazing Luke Smokey Hot Cocktail

Bereidingstijd

clock

40 minuten


Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail 800 ML
product-image

Order this sauce or more information

Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail 800 ML
product-image

Order this sauce or more information