AddThis disabled due to cookie consent.

Blazing Luke

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog.

2. Als je verse paprika’s hebt en zelf wilt poffen: Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de paprika op een flink stuk aluminiumfolie en leg deze in de oven. Pof de paprika in ca. 30 minuten tot het velletje zwart begint te worden. Haal de paprika uit de oven en vouw de folie dicht. Af laten koelen. Verwijder de folie, ontvel de paprika en haal de zaadlijst eruit. Snijd het vruchtvlees in repen. U kunt de gepofte paprika echter ook kant & klaar kopen.

3. Bak ondertussen de uiringen bruin. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.

4. Snijd de brioche bol open en beleg deze met sla, tomaat, de helft van de uiringen, 1 plak gepofte paprika en Smokey Hot Cocktail. Leg vervolgens de hamburger op het broodje en daarna de rest van de uiringen en de andere plak gepofte paprika. Maak de burger af met Smokey Hot Cocktail en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

AddThis disabled due to cookie consent.

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 1 brioche bol
  • 1 beef burger
  • 25 gr sla
  • 2 tomaat plakjes
  • 2 plakken (kant- en klare) gepofte paprika
  • 10 uienringen
  • 40 ml Smokey Hot Cocktail

Bereidingstijd

clock

07 minuten


Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail 800 ML
product-image

Order this sauce or more information

Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail 800 ML
product-image

Order this sauce or more information