AddThis disabled due to cookie consent.

Braadstuk van procureur


  1. Kruid het vlees met peper, zout en komijnzaadjes
  2. Braad het vlees in een ruime koekenpan rondom mooi bruin.
  3. Voeg rozemarijn, tijm en 5 tenen knoflook toe en blus met een kop water.
  4. Zet de pan in de oven op 120°C gedurende 1 1/2 uur. Laat aansluitend 15 min rusten.
  5. Snijd mooie plakken van het vlees en serveer met gebakken krieltjes, coleslaw en Remia Rosemary Seasalt Mayonnaise.

Coleslaw:

  1. Meng de rode kool in een kom met peper, zout, 5 el olijfolie, 5 el witte wijnazijn en 2 tl komijnzaadjes.

Krieltjes:

  1. Krieltjes met schil eerst even koken in water met een beetje zout.
  2. Afgieten zodra deze gaar zijn en laten uitwasemen.
  3. Zet een grote koekenpan op het vuur en bak de krieltjes goudbruin in zonnebloemolie.
  4. Voeg op het einde wat rozemarijntakjes toe.
AddThis disabled due to cookie consent.

Ingrediënten voor 4 persoon

  • Braadstuk:
  • 2 kg Procureur (varkensnek) zonder bot
  • Peper & zout naar smaak
  • 3 tl komijnzaadjes
  • 5 tenen knofl ook
  • 5 takken rozemarijn
  • Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Rosemary Seasalt
  • Coleslaw:
  • 1 rode kool (fijn gesneden)
  • Peper & zout naar smaak
  • 5 el olijfolie
  • 5 el witte wijnazijn
  • 2 tl komijnzaadjes
  • Krieltjes:
  • 1 kg krieltjes met schil
  • 2 takken rozemarijn
  • 3 el zonnebloem olie

Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Rosemary Seasalt
product-image

Order this sauce or more information