AddThis disabled due to cookie consent.

Calamares met little gem salade

  1. Frituur de inktvisringetjes mooi bruin en krokant (± 5 min).
  2. Bestrooi de calamares met gerookt paprikapoeder en serveer met Remia Lemon Pepper Mayonnaise en partjes limoen.

Voor de little gem salade:

  1. Snijd een krop little gem sla in reepjes en meng in een kom met 2 tl Remia Lemon Pepper Mayonnaise, 1 el witte wijnazijn, peper en zout.
  2. Garneer de salade met ansjovis, croutons en Parmezaanse kaas.
AddThis disabled due to cookie consent.

Ingrediënten voor 2 persoon

  • Inktvisringen:
  • 1 kg inktvisringen (diepvries)
  • 1 tl gerookt paprikapoeder
  • 1 limoen
  • Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper
  • Salade:
  • 1 krop little gem sla
  • 1 el witte wijnazijn
  • Peper & zout naar smaak
  • 4 ansjovisfilets
  • 2 el croutons
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 2 tl Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper

Remia's Legendary Real Tasty Mayonaise Lemon Pepper
product-image

Order this sauce or more information