Google Doubleclick disabled due to cookie consent.
Facebook disabled due to cookie consent.
AddThis disabled due to cookie consent.

Calamares met little gem salade

  1. Frituur de inktvisringetjes mooi bruin en krokant (± 5 min).
  2. Bestrooi de calamares met gerookt paprikapoeder en serveer met Remia Lemon Pepper Mayonnaise en partjes limoen.

Voor de little gem salade:

  1. Snijd een krop little gem sla in reepjes en meng in een kom met 2 tl Remia Lemon Pepper Mayonnaise, 1 el witte wijnazijn, peper en zout.
  2. Garneer de salade met ansjovis, croutons en Parmezaanse kaas.
AddThis disabled due to cookie consent.

Ingrediënten voor 2 persoon

  • Inktvisringen:
  • 1 kg inktvisringen (diepvries)
  • 1 tl gerookt paprikapoeder
  • 1 limoen
  • Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper
  • Salade:
  • 1 krop little gem sla
  • 1 el witte wijnazijn
  • Peper & zout naar smaak
  • 4 ansjovisfilets
  • 2 el croutons
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 2 tl Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper

Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper 3X2L
product-image

Order this sauce or more information