Google Doubleclick disabled due to cookie consent.
Facebook disabled due to cookie consent.
AddThis disabled due to cookie consent.

Flammkuchen

  1. Halveer de champignons en bak deze in een hete koekenpan met zonnebloemolie, peper en zout lekker bruin. Zet de oven op 250°C.
  2. Beleg de Flammkuchen met plakken pancetta, geraspte Gruyere kaas en de champignons.
  3. Plaats deze op een bakpapier in een hete oven en bak in 5 min heerlijk krokant.
  4. Garneer met rucola en Remia Black Truffle Mayonnaise en serveer op een houten plank.
AddThis disabled due to cookie consent.

Ingrediënten voor 4 persoon

  • 4 Flammkuchen
  • 200 g champignons
  • 100 g Gruyere kaas
  • 200 g pancetta
  • 40 ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle

Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle 3X2L
product-image

Order this sauce or more information