AddThis disabled due to cookie consent.

Flammkuchen

  1. Halveer de champignons en bak deze in een hete koekenpan met zonnebloemolie, peper en zout lekker bruin. Zet de oven op 250°C.
  2. Beleg de Flammkuchen met plakken pancetta, geraspte Gruyere kaas en de champignons.
  3. Plaats deze op een bakpapier in een hete oven en bak in 5 min heerlijk krokant.
  4. Garneer met rucola en Remia Black Truffle Mayonnaise en serveer op een houten plank.
AddThis disabled due to cookie consent.

Ingrediënten voor 4 persoon

  • 4 Flammkuchen
  • 200 g champignons
  • 100 g Gruyere kaas
  • 200 g pancetta
  • 40 ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle

Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle | Bokaal 2 L
product-image

Order this sauce or more information

Remia's Legendary Real Tasty Mayonaise Black Truffle | Tube 800 ML
product-image

Order this sauce or more information