AddThis disabled due to cookie consent.

Griekse kipsalade in tortilla

Bereidingswijze

1. Pak een soepkom en vet deze in en laat de tortilla erover vallen. Zo krijg je een mooie kom van de tortilla voor de salade.

2. Bak de tortilla in 5 minuten af in de oven op 180 ºC.

3. Gril ondertussen de kipfilet in een grillpan.

4. Snijd de komkommer in plakjes. Pel de rode ui en snijd in partjes. Snijd de radijsjes in schijfjes. Was de rucola en raddicchio en laat uitlekken in een vergiet.
5. Meng de rucola, radicchio, komkommer, rode ui en radijsjes en verdeel de salade in de tortilla.

6. Verdeel de gegrilde kip boven op de salade.

7. Breng de salade op smaak met Magere Yoghurt dressing.

AddThis disabled due to cookie consent.

Ingrediënten voor 1 persoon

  • Rucola
  • Raddicchio (rode sla)
  • Komkommer
  • Rode ui
  • Radijs
  • Kipfilet
  • Bloem tortilla
  • 40 ml Salata Magere Yoghurt

Bereidingstijd

clock

10 minuten