AddThis disabled due to cookie consent.

Hot dog deluxe

  1. Bak de hot dog worst op de bakplaat mooi bruin.
    Tip! Hou deze eventueel warm in kippenbouillon (au bain marie).
  2. Kluts een eitje en breng op smaak met peper en zout.
  3. Maak het roerei in een koekenpan en houd apart.Bak de bacon op de bakplaat krokant.
  4. Snijd het hot dog broodje aan de bovenkant open en bestrijk met een beetje Remia Black Truffle Mayonnaise.
  5. Beleg met gesneden ijsbergsla, de hot dog worst, bacon, roerei en tot slot nog een paar strepen Remia Black Truffle Mayonnaise.
  6. Serveer in een mandje met wrapping paper.


AddThis disabled due to cookie consent.

Ingrediënten voor 4 persoon

  • 4 hotdog worstjes
  • 4 hotdog broodjes
  • 1 l kippenbouillon
  • 2 eieren
  • Peper & zout naar smaak
  • 100 g ijsbergsla
  • 100 g bacon
  • 40 ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle

Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle 3X2L
product-image

Order this sauce or more information