AddThis disabled due to cookie consent.

Patatas bravas

Bereiding

1. Snijd de gepelde uien in dikke plakken. Haal de uienringen uit elkaar.

2. Vul een diep bord met de melk en een bord met de bloem.

3. Wentel enkele uienringen tegelijk door de melk en vervolgens door de bloem.

4. Frituur de uienringen tot ze goudbruin zijn en laat ze uitlekken op keukenpapier. Bestrooi ze met zout en peper.

5. Knijp een kwart limoen uit boven de uienringen. Serveer deze met allioli.

AddThis disabled due to cookie consent.

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 200g aardappels
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl cayennepeper
  • 1 tl gedroogde tijm
  • 1 el paprikapoeder
  • 2 grote rode uien
  • 100ml melk
  • 100g bloem
  • 1/4 bloem
  • peper en zout
  • 50ml allioli saus

Remia Knoflook Saus | Emmer 2,5 L
product-image

Order this sauce or more information

Remia Knoflook Saus | Emmer 2,5 L
product-image

Order this sauce or more information

Remia Knoflook Saus | Emmer 2,5 L
product-image

Order this sauce or more information