Google Doubleclick disabled due to cookie consent.
Facebook disabled due to cookie consent.
AddThis disabled due to cookie consent.

Pulled Beef burger

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog. Snijd deze vervolgens in hele fijne reepjes.

2. Bak de plakken bacon tot deze krokant zijn en leg deze op een stukje keukenpapier.

3. Verwarm de pulled beef met Smokey BBQ in een pan en houd dit warm.

4. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.

5. Snijd het broodje open en besmeer beide binnenzijden met Smokey BBQ. Beleg de onderkant met sla, rode coleslaw en augurk en leg hier de burger op.

6. Garneer de burger af met de plakken krokante bacon, pulled beef en gebakken uiringen en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

AddThis disabled due to cookie consent.

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 1 café burger bun met SKYR
  • 1 beef burger
  • 100 g pulled beef
  • 25 g sla
  • 25 g rode coleslaw
  • 5 uiringen
  • 3 plakken augurk
  • 3 plakken bacon
  • 40 ml Black Jack Smokey BBQ

Bereidingstijd

clock

10 minuten