Google Doubleclick disabled due to cookie consent.
Facebook disabled due to cookie consent.
AddThis disabled due to cookie consent.

Rösti met gebakken ei

  1. Schil de aardappels en rasp ze met een fi jne rasp.
  2. Meng met peper en zout.
  3. Laat het vocht op een zeef weglekken en knijp het vocht uit de aardappels.
  4. Neem een koekenpan of ovenschaal en vet deze licht in met roomboter.
  5. Duw de aardappels stevig in de vorm en bak in een oven op 175°C gedurende 35 min.
  6. Bak net voor het serveren een spiegelei en leg deze op de gebakken rösti.
  7. Snijd in puntjes en serveer Remia Rosemary Seasalt Mayonnaise bij.
AddThis disabled due to cookie consent.

Ingrediënten voor 4 persoon

  • 1 kg vastkokende aardappelen
  • Peper & zout naar smaak
  • 4 eieren
  • Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Rosemary Seasalt

Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Rosemary Seasalt 3X2L
product-image

Order this sauce or more information