AddThis disabled due to cookie consent.

Sepia à la plancha

Bereiding

  1. Meng het citroensap met de olijfolie en teen fijngehakte knoflook en laat de inktvis hierin marineren gedurende 20 minuten.
  2. Grill de inktvis in 5 minuten in een hete grillpan en kruid deze af met bosui, peper en zout.
  3. Garneer de inktvis af met platte peterselie en allioli saus.
AddThis disabled due to cookie consent.

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 100g kabeljauwfilet
  • 100g schoongemaakte inktvis
  • 3 el olijfolie
  • 1/4 bos platte peterselie
  • 1 teen knoflook
  • sap van 1/2 citroen
  • 1 el gesneden bosui
  • peper en zout
  • 80 ml Allioli saus

Knoflooksaus 2,5L
product-image

Order this sauce or more information

Knoflooksaus 2,5L
product-image

Order this sauce or more information

Knoflooksaus 2,5L
product-image

Order this sauce or more information