AddThis disabled due to cookie consent.

Spicy fish & chips

  1. Meng in een kom: 4 el bloem, 4 el maizena, 1 tl kerrie kruiden en een snuf zout.
  2. Giet het bronwater bij de ingrediënten en mix met garde tot dikte van een pannenkoekbeslag.
  3. Snijd de visfi let (b.v. kabeljauw) in grove stukken en kruid ze licht met peper en zout.
  4. Frituur de frites en pluk wat verse dille, peterselie en koriander.
  5. Leg de vis in het beslag en meng goed.
  6. Frituur de vis voorzichtig stuk voor stuk in 5 min mooi krokant.
  7. Laat de vis op keukenpapier uitlekken en serveer deze samen met de frites in een bakje met het wrapping paper.
  8. Garneer met de verse kruiden, snijd een paar limoenpartjes en een Spaanse peper in hele dunne reepjes en leg deze erbij.
  9. Serveer Remia Garlic Sriracha Mayonnaise als dip erbij.
AddThis disabled due to cookie consent.

Ingrediënten voor 2 persoon

  • 1 kg witvis fi let (bv kabeljauw)
  • 4 el bloem
  • 4 el maizena
  • 1 tl kerrie kruiden
  • Snuf zout
  • Koud bronwater met bubbels
  • 1 kg frites
  • 2 takjes dille
  • 2 takjes koriander
  • 2 takjes blad peterselie
  • 2 limoenen
  • 1 Spaanse peper
  • Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Srira

Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Sriracha
product-image

Order this sauce or more information