AddThis disabled due to cookie consent.

Springrolls

  1. Mix fijn gesneden winterpeen, paarse peen, bieslook, Spaanse peper en taugé.
  2. Kruid met een snufje zout en kerriepoeder.
  3. Ontdooi de loempia velletjes en leg deze los van elkaar op de werkbank met de punt naar je toe.
  4. Plaats wat vulling in het midden en vouw de loempia strak in.
  5. Maak het laatste stukje met water nat en plak hiermee de loempia dicht.
  6. Frituur de loempia’s in 4 min mooi krokant
  7. Serveer met Remia Garlic Sriracha ­Mayonnaise en eventueel wat Daicon Cress of andere kruiden.
AddThis disabled due to cookie consent.

Ingrediënten voor 2 persoon

  • 1 winterpeen
  • 1 paarse peen
  • 10 takjes bieslook
  • 1/5 Spaanse peper
  • 50 g taugé
  • Zout naar smaak
  • 1 tl kerriepoeder
  • 4 loempia vellen
  • 1 bakje Daicon Cress (alternatief: tuinkers)
  • Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Sriracha

Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Sriracha | Tube 800 ML
product-image

Order this sauce or more information