AddThis disabled due to cookie consent.

Texas Burger

Bereidingswijze

1. Was de sla en maak droog.

2. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.

3. Meng het varkensvlees met de Smokey BBQ en verwarm rustig in een steelpannetje (eventueel een beetje water toevoegen voor de juiste dikte).

4. Snijd de maisbol open en besmeer deze met de SmokeyBBQ saus. Beleg het broodje eerst met een paar blaadjes sla en de plakjes augurk. Leg hier de hamburger op, garneer de burger af met een flinke eetlepel pulled pork en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

AddThis disabled due to cookie consent.

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 1 maisbol
  • 1 beef burger
  • 100 g gegaarde varkensschouder
  • 25 g gemengde sla
  • 5 plakjes augurk
  • 40 ml Smokey BBQ

Bereidingstijd

clock

07 minuten


Remia Burger & Grill Smokey BBQ 800 ML
product-image

Order this sauce or more information

Remia Burger & Grill Smokey BBQ 800 ML
product-image

Order this sauce or more information