Google Doubleclick disabled due to cookie consent.
Facebook disabled due to cookie consent.

ONLY THE BEST INGREDIENDS WERE GOOD ENOUGH

In Nederland is de HAUTE FRITURE helemaal hip en happening! Ambachtelijke frites en prachtige snacks mogen zich in een groeiende belangstelling verheugen. De liefde voor frites en snacks van bijzondere kwaliteit is weer helemaal terug. En terecht, want eten is een beleving! Het aanbod van ambachtelijke frites groeit en biedt u als foodservice professional steeds meer mogelijkheden om te ONDERSCHEIDEN. Ambachtelijke frites en snacks verdienen een rijke topping, vol van smaak! Daarom hebben de smaakmakers van Remia een jaar lang met veel passie en zorg DE BESTE INGREDIËNTEN samengebracht in een unieke mayonaise serie met smaak:

Vijf volle en rijke mayonaises met smaak, stuk voor stuk bereid met de beste ingrediënten voor een bijzondere smaaksensatie. Heerlijk bij ambachtelijke frites en snacks, gepofte aardappels, broodjes, geroosterd vlees, vis of als basis voor een dressing. VOOR ELK GERECHT is er een passende topping!

  • s3-a-1.png
    s3-a-2.png

    Een pittige mayonaise met een vleugje knoflook. Sriracha is dé smaaksensatie uit Thailand: een pittige chilisaus uit gefermenteerde rode pepers. Gecombineerd met de romigheid van mayonaise en een vleugje knoflook ontstaat een subtiel pittige smaak. Heerlijk bij gebakken aardappels, gegrilde groenten of een wrap met kip.

  • s3-b-1.png
    s3-b-2.png

    Een hartige mayonaise, vol van smaak, bereid met echte Italiaanse zwarte truffels, In combinatie met witte wijnazijn en dijonmosterd geeft dit een bijzonder rijke smaakbeleving. Heerlijk bij ambachtelijke frites, carpaccio of op een broodje.

  • s3-c-1.png
    s3-c-2.png

    Een zachte, romige mayonaise met de uitgesproken smaak van rozemarijn en zeezout. In combinatie met de dijonmosterd maakt het deze mayonaise een ware smaaksensatie! Heerlijk bij gebakken aardappels, op een broodje en bij geroosterd vlees.

  • s3-d-1 (1).png
    s3-d-2.png

    Een lekker frisse en tegelijk romige mayonaise. De bereiding met verse lemonpuree en crushed black pepper zorgt voor een verrassend frisse en hartige noot. Heerlijk bij gebakken calamares, kip van de BBQ, een broodje met zalm en als basis voor een huisgemaakte dressing.

  • s3-e-1.png
    s3-e-2.png

    Een klassieke mayonaise met een geheel eigen karakter; vol, romig en hartig van smaak. Onze geheime kruidenmix, in combinatie met een vleugje crushed black pepper en zeezout zorgen voor een unieke smaakbeleving. Heerlijk bij ambachtelijke frites en als basis voor op broodjes.

Hot dog deluxe
  1. Bak de hot dog worst op de bakplaat mooi bruin.
    Tip! Hou deze eventueel warm in kippenbouillon (au bain marie).
  2. Kluts een eitje en breng op smaak met peper en zout.
  3. Maak het roerei in een koekenpan en houd apart.Bak de bacon op de bakplaat krokant.
  4. Snijd het hot dog broodje aan de bovenkant open en bestrijk met een beetje Remia Black Truffle Mayonnaise.
  5. Beleg met gesneden ijsbergsla, de hot dog worst, bacon, roerei en tot slot nog een paar strepen Remia Black Truffle Mayonnaise.
  6. Serveer in een mandje met wrapping paper.


ingredienten 1 persoon

4 hotdog worstjes
4 hotdog broodjes
1 l kippenbouillon
2 eieren
Peper & zout naar smaak
100 g ijsbergsla
100 g bacon
40 ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle

bereidingstijd

0 minuten
Flammkuchen
  1. Halveer de champignons en bak deze in een hete koekenpan met zonnebloemolie, peper en zout lekker bruin. Zet de oven op 250°C.
  2. Beleg de Flammkuchen met plakken pancetta, geraspte Gruyere kaas en de champignons.
  3. Plaats deze op een bakpapier in een hete oven en bak in 5 min heerlijk krokant.
  4. Garneer met rucola en Remia Black Truffle Mayonnaise en serveer op een houten plank.

ingredienten 1 persoon

4 Flammkuchen
200 g champignons
100 g Gruyere kaas
200 g pancetta
40 ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle

bereidingstijd

0 minuten
Burger Deluxe
  1. Was de sla en maak droog.
  2. Bak de plakken bacon tot deze krokant zijn en leg deze op een stuk keukenpapier.
  3. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 min gaar.
  4. Snijd het meergranen broodje open en beleg deze met sla, uienringen en Remia Black Truffle Mayonnaise. Leg vervolgens de plakken bacon en de hamburger op het broodje en direct daarop de Parmezaanse kaas en plakjes tomaat.
  5. Maak de burger af met de Remia Black Truffle Mayonnaise en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

ingredienten 1 persoon

1 meergranen broodje
1 beef burger
3 plakken bacon
4 plakjes tomaat
5 rode uienringen
25 g sla
15 g geschaafde Parmezaanse kaas
40 g Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise

bereidingstijd

0 minuten
Geroosterd spek
  1. Marineer de buikspek met gerookte paprikapoeder, knofl ookpoeder, peper en zout en zet deze in een braadslede in de oven op 90°C, gedurende 10 uur.
  2. Laat 15 min rusten en snijd er dan plakken van af.
  3. Serveer met Remia Black Truffle Mayonnaise.

ingredienten 1 persoon

1 kg buikspek
3 tl gerookt paprikapoeder
2 el knoflookpoeder
Peper & zout naar smaak
Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle

bereidingstijd

0 minuten
Pannini met lamsham
  1. Snijd de panini open en smeer op beide zijden Remia Rosemary Seasalt Mayonnaise.
  2. Beleg met rucola, lamsham, rode uien ringen en leg het dakje van de panini weer terug op het belegde broodje.

ingredienten 1 persoon

4 panini
100 g rucola
200 g lamsham
1 rode ui
40 ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Rosemary Seasalt

bereidingstijd

0 minuten
Braadstuk van procureur


  1. Kruid het vlees met peper, zout en komijnzaadjes
  2. Braad het vlees in een ruime koekenpan rondom mooi bruin.
  3. Voeg rozemarijn, tijm en 5 tenen knoflook toe en blus met een kop water.
  4. Zet de pan in de oven op 120°C gedurende 1 1/2 uur. Laat aansluitend 15 min rusten.
  5. Snijd mooie plakken van het vlees en serveer met gebakken krieltjes, coleslaw en Remia Rosemary Seasalt Mayonnaise.

Coleslaw:

  1. Meng de rode kool in een kom met peper, zout, 5 el olijfolie, 5 el witte wijnazijn en 2 tl komijnzaadjes.

Krieltjes:

  1. Krieltjes met schil eerst even koken in water met een beetje zout.
  2. Afgieten zodra deze gaar zijn en laten uitwasemen.
  3. Zet een grote koekenpan op het vuur en bak de krieltjes goudbruin in zonnebloemolie.
  4. Voeg op het einde wat rozemarijntakjes toe.

ingredienten 1 persoon

Braadstuk:
2 kg Procureur (varkensnek) zonder bot
Peper & zout naar smaak
3 tl komijnzaadjes
5 tenen knofl ook
5 takken rozemarijn
Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Rosemary Seasalt

Coleslaw:
1 rode kool (fijn gesneden)
Peper & zout naar smaak
5 el olijfolie
5 el witte wijnazijn
2 tl komijnzaadjes
Krieltjes:
1 kg krieltjes met schil
2 takken rozemarijn
3 el zonnebloem olie

bereidingstijd

0 minuten
Rösti met gebakken ei
  1. Schil de aardappels en rasp ze met een fi jne rasp.
  2. Meng met peper en zout.
  3. Laat het vocht op een zeef weglekken en knijp het vocht uit de aardappels.
  4. Neem een koekenpan of ovenschaal en vet deze licht in met roomboter.
  5. Duw de aardappels stevig in de vorm en bak in een oven op 175°C gedurende 35 min.
  6. Bak net voor het serveren een spiegelei en leg deze op de gebakken rösti.
  7. Snijd in puntjes en serveer Remia Rosemary Seasalt Mayonnaise bij.

ingredienten 1 persoon

1 kg vastkokende aardappelen
Peper & zout naar smaak
4 eieren
Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Rosemary Seasalt

bereidingstijd

0 minuten
Legendary Fries Italian Style
  1. Bereid de Bolognesesaus naar eigen inzicht en bewaar in een au bain-marie.
  2. Snijd de tomaat in partjes en nog een keer doormidden. Hak de peterselie fijn.
  3. Bak de frites en serveer met de Bolognesesaus eroverheen.
  4. Garneer met de verse tomatenblokjes, peterselie en Remia Rosemary Seasalt Mayonnaise.

ingredienten 1 persoon

Frites
80ml Bolognesesaus
1 tomaat
2 stengels peterselie
60ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Rosemary Seasalt

bereidingstijd

0 minuten
Springrolls
  1. Mix fijn gesneden winterpeen, paarse peen, bieslook, Spaanse peper en taugé.
  2. Kruid met een snufje zout en kerriepoeder.
  3. Ontdooi de loempia velletjes en leg deze los van elkaar op de werkbank met de punt naar je toe.
  4. Plaats wat vulling in het midden en vouw de loempia strak in.
  5. Maak het laatste stukje met water nat en plak hiermee de loempia dicht.
  6. Frituur de loempia’s in 4 min mooi krokant
  7. Serveer met Remia Garlic Sriracha ­Mayonnaise en eventueel wat Daicon Cress of andere kruiden.

ingredienten 1 persoon

1 winterpeen
1 paarse peen
10 takjes bieslook
1/5 Spaanse peper
50 g taugé
Zout naar smaak
1 tl kerriepoeder
4 loempia vellen
1 bakje Daicon Cress (alternatief: tuinkers)
Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Sriracha

bereidingstijd

0 minuten
Tosti naanbrood
  1. Snijd het naanbrood voorzichtig open en vul deze met drie plakken tomaat en een plak oude kaas.
  2. Bak in een oven op 200°C in 5 min lekker krokant en serveer met Remia Garlic Sriracha Mayonnaise.

ingredienten 1 persoon

4 naanbrood
4 tomaten
200 g oude kaas
Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Sriracha

bereidingstijd

0 minuten
Spicy fish & chips
  1. Meng in een kom: 4 el bloem, 4 el maizena, 1 tl kerrie kruiden en een snuf zout.
  2. Giet het bronwater bij de ingrediënten en mix met garde tot dikte van een pannenkoekbeslag.
  3. Snijd de visfi let (b.v. kabeljauw) in grove stukken en kruid ze licht met peper en zout.
  4. Frituur de frites en pluk wat verse dille, peterselie en koriander.
  5. Leg de vis in het beslag en meng goed.
  6. Frituur de vis voorzichtig stuk voor stuk in 5 min mooi krokant.
  7. Laat de vis op keukenpapier uitlekken en serveer deze samen met de frites in een bakje met het wrapping paper.
  8. Garneer met de verse kruiden, snijd een paar limoenpartjes en een Spaanse peper in hele dunne reepjes en leg deze erbij.
  9. Serveer Remia Garlic Sriracha Mayonnaise als dip erbij.

ingredienten 1 persoon

1 kg witvis fi let (bv kabeljauw)
4 el bloem
4 el maizena
1 tl kerrie kruiden
Snuf zout
Koud bronwater met bubbels
1 kg frites
2 takjes dille
2 takjes koriander
2 takjes blad peterselie
2 limoenen
1 Spaanse peper
Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Srira

bereidingstijd

0 minuten
Legendary Fries Veggie Style
  1. Snijd de krop little gem sla in dunne reepjes enverwijder de stronk. Meng met de rauwkost salade en breng op smaak met Remia Salata Naturel Dressing.
  2. Bak de frites en snijd de Spaanse peper in dunne ringetjes en pluk de koriander blaadjes.
  3. Bak de vegetarische kipstukjes op de bakplaat om en om in 3 min.
  4. Serveer de frites met de vegetarische kipstukjes en salade en garneer met de Spaanse peper, koriander en Remia Garlic Sriracha Mayonnaise.

ingredienten 1 persoon

Frites
80g vegetarische kipstukjes
2 el rauwkost salade (b.v. wortel, rode en gele paprika en witte kool)
1 el Remia Salata Naturel Dressing
1 krop little gem sla
1/5 Spaanse peper
2 takjes koriander
60ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Sriracha

bereidingstijd

0 minuten
Legendary Fries Dutch Style
  1. Coleslaw: snijd de spitskool zo fi jn mogelijk en meng in een kom met de overige ingrediënten. Tip: je kunt coleslaw ook kant-en-klaar kopen.
  2. Bak de frites en snijd de bieslook zo fi jn mogelijk.
  3. Bak 3 plakken beenham op de plaat om en om in 2 min.
  4. Serveer de beenham met de coleslaw op de frites en
  5. garneer met bieslook en Remia Black Truffl e Mayonnaise.

ingredienten 1 persoon

Frites
90g beenham
2el coleslaw:
- 1 spitskool
- 100ml witte wijnazijn
- 2el olijfolie
- Peper & zout
- 1tl kummel of karwij zaadjes
2 takjes bieslook
60ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle

bereidingstijd

0 minuten
Calamares met little gem salade
  1. Frituur de inktvisringetjes mooi bruin en krokant (± 5 min).
  2. Bestrooi de calamares met gerookt paprikapoeder en serveer met Remia Lemon Pepper Mayonnaise en partjes limoen.

Voor de little gem salade:

  1. Snijd een krop little gem sla in reepjes en meng in een kom met 2 tl Remia Lemon Pepper Mayonnaise, 1 el witte wijnazijn, peper en zout.
  2. Garneer de salade met ansjovis, croutons en Parmezaanse kaas.

ingredienten 1 persoon

Inktvisringen:
1 kg inktvisringen (diepvries)
1 tl gerookt paprikapoeder
1 limoen
Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper

Salade:
1 krop little gem sla
1 el witte wijnazijn
Peper & zout naar smaak
4 ansjovisfilets
2 el croutons
50 g geraspte Parmezaanse kaas
2 tl Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper

bereidingstijd

0 minuten
Kip van de bbq
  1. Marineer de kip met kerriepoeder en zout.
  2. Braad de kip op de BBQ om en om gedurende 10 min met de deksel gesloten.
  3. Plaats de kip aansluitend 30 min op een braadslede met gehalveerde citroen, rode ui en een paar tenen knofl ook in de oven (150°C).
  4. Serveer met gepofte aardappel en Remia Lemon Pepper Mayonnaise

ingredienten 1 persoon

1 kip of 4 kippenbouten
1 el kerriepoeder
Zout naar smaak
2 citroenen
2 rode uien
10 tenen knoflook
Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper

bereidingstijd

0 minuten
Brood-sushi met gerookte zalm
  1. Smeer de boterhammen in met Remia Lemon Pepper Mayonnaise en beleg met plakken gerookte zalm en blaadjes sla.
  2. Rol de boterhammen op tot sushi rolletjes formaat en pak deze in vershoudfolie.
  3. Leg de rolletjes een 1/2 uur in de koelkast.
  4. Haal deze uit de folie en snijd in plakken van 2 cm dikte.Serveer met een extra potje Remia Lemon Pepper Mayonnaise om te dippen.

ingredienten 1 persoon

4 plakken Tramezzini
200 g gerookte zalm
1 krop little gem sla
40 ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper

bereidingstijd

0 minuten
Legendary Fries Indonesian Style
  1. Grill de kipsaté gaar en verwarm de satésaus.
  2. Bak de frites en snijd de bosui in fi jne ringetjes.
  3. Bak een spiegelei.
  4. Serveer de kipsaté met de satésaus, atjar, uitjes, seroendeng en het gebakken spiegelei op de frites. Garneer met de bosui ringetjes en Remia Lemon Pepper Mayonnaise.

ingredienten 1 persoon

Frites
90g kipsaté (3 spiesjes)
60ml Remia Satésaus
1el gefrituurde uitjes
1el seroendeng
2el atjar
1 ei
1 stengel bosui
60ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper

bereidingstijd

0 minuten
Broodje gezond “SANDWICH STYLE”
  1. Kook een ei gedurende 8 min en pel deze.
  2. Snijd een tomaat in dunne plakken.
  3. Snijd het brood in gelijke vierkanten en gebruik per sandwich 3 plakken brood
  4. Bak de boterhammen naast elkaar goudbruin in de oven op 200°C.
  5. Smeer alle drie de plakken in met Remia Classic Recipe Mayonnaise en beleg er twee met gemengde sla, plakken tomaat, belegen kaas, ham en plakjes gekookt ei.
  6. Stapel de belegde boterhammen op elkaar en dek af met de onbelegde geroosterde boterham.
  7. Snijd voorzichtig doormidden en serveer met tuinkers.

ingredienten 1 persoon

4 plakken Tramezzini
4 eieren
100 g gemengde sla
4 tomaten
1 bakje tuinkers
40 ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Classic Recipe

bereidingstijd

0 minuten
Tosti XL
  1. Snijd het brood in gelijke vierkanten en gebruik per tosti 3 plakken brood.
  2. Beleg er twee met ham en kaas en laat er één onbelegd.
  3. Bak de boterhammen naast elkaar goudbruin in de oven op 200°C.
  4. Stapel de tosti op elkaar en dek af met de onbelegde geroosterde boterham.
  5. Snijd nu de hele tosti voorzichtig doormidden en serveer in het wrapping paper.
  6. Geef er een bakje Remia Classic Recipe Mayonnaise bij om in te dippen.

ingredienten 1 persoon

4 plakken Tramezzini
200 g ham
200 g kaas
40 ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Classic Recipe

bereidingstijd

0 minuten
Legendary Fries American Style
  1. Pulled pork: Maak de pulled pork naar eigen inzicht of koop al voorgegaard en gerookt. Verwarm de pulled pork in en ruime pan met Remia Smokey BBQ saus en eventueel een beetje water voor de juiste dikte. Bewaar in een au bain-marie.
  2. Coleslaw: snijd de rode kool zo fi jn mogelijk en meng in een kom met de overige ingrediënten.
  3. Snijd de augurken in plakjes.
  4. Bak de frites en serveer met de pulled pork en coleslaw. Garneer aansluitend met tuinkers, augurk en Remia Classic Recipe Mayonnaise.

ingredienten 1 persoon

Frites
100g pulled pork
100ml Remia Smokey BBQ saus
2el coleslaw
- 1 rode kool
- 100ml witte wijn
- 2el olijfolie
- Peper & zout
- 1tl kummel of karwij zaadjes
2 zoet-zure augurken
1el tuinkers
60ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Classic Recipe

bereidingstijd

0 minuten
HOT DOG DELUXE
FLAMMKUCHEN
BURGER DELUXE
GEROOSTERD SPEK
PANNINI MET LAMSHAM
BRAADSTUK VAN PROCUREUR
RöSTI MET GEBAKKEN EI
LEGENDARY FRIES ITALIAN STYLE
SPRINGROLLS
TOSTI NAANBROOD
SPICY FISH & CHIPS
LEGENDARY FRIES VEGGIE STYLE
LEGENDARY FRIES DUTCH STYLE
CALAMARES MET LITTLE GEM SALADE
KIP VAN DE BBQ
BROOD-SUSHI MET GEROOKTE ZALM
LEGENDARY FRIES INDONESIAN STYLE
BROODJE GEZOND “SANDWICH STYLE”
TOSTI XL
LEGENDARY FRIES AMERICAN STYLE
SANDWICH
  • Remia's Legendary Fries

  • Remia's Legendary Fries

  • Remia's Legendary Fries

  • Remia's Legendary Fries

  • Remia's Legendary Fries

  • Remia's Legendary Fries

X

Het actiepakket t.w.v. € 100,- bestaat uit: 5 potten Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise, 1x receptenboek, 1x Mayonaise rek, 3x dispensers
en 250 stuks wrapping paper.
De actie is alleen geldig voor foodprofessionals.

download

Neem contact met ons op via dit contactformulier of stuur een mail naar horeca@remia.nl. U kunt ook direct bellen naar 030 229 78 98.