ONLY THE BEST INGREDIENTS WERE GOOD ENOUGH

In Nederland is de HAUTE FRITURE helemaal hip en happening! Ambachtelijke frites en prachtige snacks mogen zich in een groeiende belangstelling verheugen. De liefde voor frites en snacks van bijzondere kwaliteit is weer helemaal terug. En terecht, want eten is een beleving! Het aanbod van ambachtelijke frites groeit en biedt u als foodservice professional steeds meer mogelijkheden om te ONDERSCHEIDEN. Ambachtelijke frites en snacks verdienen een rijke topping, vol van smaak! Daarom hebben de smaakmakers van Remia een jaar lang met veel passie en zorg DE BESTE INGREDIËNTEN samengebracht in een unieke mayonaise serie met smaak:


Vier volle en rijke mayonaises met smaak, stuk voor stuk bereid met de beste ingrediënten voor een bijzondere smaaksensatie. Heerlijk bij ambachtelijke frites en snacks, gepofte aardappels, broodjes, geroosterd vlees, vis of als basis voor een dressing. VOOR ELK GERECHT is er een passende topping!

 • 117800002047-REM-LRTM-Landingspagina-S3-Spiracha.png
  s3-a-2.png

  Een pittige mayonaise met een vleugje knoflook. Sriracha is dé smaaksensatie uit Thailand: een pittige chilisaus uit gefermenteerde rode pepers. Gecombineerd met de romigheid van mayonaise en een vleugje knoflook ontstaat een subtiel pittige smaak. Heerlijk bij gebakken aardappels, gegrilde groenten of een wrap met kip.

 • 117800002047-REM-LRTM-Landingspagina-S3-Truffel-Combi.png
  s3-b-2.png

  Een hartige mayonaise, vol van smaak, bereid met echte Italiaanse zwarte truffels, In combinatie met witte wijnazijn en dijonmosterd geeft dit een bijzonder rijke smaakbeleving. Heerlijk bij ambachtelijke frites, carpaccio of op een broodje.

 • 117800002047-REM-LRTM-Landingspagina-S3-Seasalt.png
  s3-c-2.png

  Een zachte, romige mayonaise met de uitgesproken smaak van rozemarijn en zeezout. In combinatie met de dijonmosterd maakt het deze mayonaise een ware smaaksensatie! Heerlijk bij gebakken aardappels, op een broodje en bij geroosterd vlees.

 • 117800002047-REM-LRTM-Landingspagina-S3-Lemon.png
  s3-d-2.png

  Een lekker frisse en tegelijk romige mayonaise. De bereiding met verse lemonpuree en crushed black pepper zorgt voor een verrassend frisse en hartige noot. Heerlijk bij gebakken calamares, kip van de BBQ, een broodje met zalm en als basis voor een huisgemaakte dressing.

 • Remia's Legendary Fries

 • Remia's Legendary Fries

 • Remia's Legendary Fries

 • Remia's Legendary Fries

 • Remia's Legendary Fries

 • Remia's Legendary Fries

X

Meteen aan de slag met Remia's Legendary Fries? Het pakket bestaat uit 2 tubes van elke smaak, 1 Remia tube houder, 250 stuks wrapping papier, 1 receptenboekje en 1 countercard en heeft een waarde van €50.

download

Neem contact met ons op via dit contactformulier of stuur een mail naar horeca@remia.nl. U kunt ook direct bellen naar 030 229 78 98.