Satésaus is een van de populairste sauzen binnen foodservice. Maar zeker in het geval van Satépasta ook een bewerkelijke. De Remia Satépasta is de ideale basis voor een huisgemaakte satésaus en is nu nog lekkerder! Een volle, authentieke en gebalanceerde smaak, zoals een échte satésaus hoort te smaken. Heerlijk bij een satéspies, frites en kip en uiterst geschikt om naar eigen inzicht mee te variëren.

Smaak

We willen met al onze sauzen de beste kwaliteit en de lekkerste smaak leveren. Met minder nemen wij geen genoegen. Een belangrijke reden om de Remia Satépasta te optimaliseren. En met succes. De satépasta van Remia is nu nog lekkerder. Een rijke smaak door diverse specerijen, knoflook, sambal en gember. Zo lekker, u hoeft hem alleen nog maar aan te maken met water. U kunt echter door toevoeging van eigen ingrediënten nog steeds uw eigen finishing touch aan de satésaus geven. De satépasta van Remia is nu dus nog lekkerder!

Als lekkerste getest!

De smaak van de Remia Satépasta is door de geoptimaliseerde receptuur dusdanig verbeterd dat deze onlangs als lekkerste getest is in een onafhankelijk marktonderzoek van Mobiel Centre. De Remia Satépasta is verkrijgbaar in een 3 kg en 12 kg emmer.

Remia Satésaus experience

Haal nu nog meer uit uw satépasta met de Remia Satésaus experience! Middels de experience faciliteren we in inspirerende recepten om het optimale rendement uit uw satésaus te halen en gepersonaliseerde promotiematerialen en menukaarten om uw gasten te verleiden met uw eigen satésaus experience.

Dat smaakt naar meer!

Het Assortiment