Bikkelsaus

We waren er al jaren naar op zoek, een lokaal juweeltje, een saus waar gasten voor terug komen. In Krimpen a/d IJssel vonden we hem. En wat voor een saus. Heerlijk kruidig, licht pikant en een vers uitje, zoiets waren we nog niet eerder tegen gekomen! Een stoere saus met een stevige bite, waar je van wilt blijven eten. Een saus die het Frietje Mét echt naar een Next Level brengt!

De saus is het geheim van Gerda de Reus, van Cafetaria Kruimeltje, een hard werkende onderneemster die houdt van pionieren en graag haar eigen producten maakt. Een echte Bikkel dus! Zij bedacht het recept voor deze unieke saus. Zelf blijft ze er bescheiden onder, maar dankzij haar is Nederland een waanzinnig lekkere saus rijker. Het recept deelde zij namelijk graag met ons, zodat vanaf nu iedereen in Nederland van haar saus kan genieten.

Voor ons was het dan ook niet minder dan logisch om een naam aan de saus te geven die Gerda en het karakter van de saus eer aan doet. Bikkelsaus is de stoere saus die Nederland gaat verassen! Serveer hem koud, dan zorgt het frisse uitje en het kruidenpalet voor een ware smaaksensatie. Een Frietje Mét wordt lekker Bikkelen!

Bikkelsaus… for Bikkels only!