Verpakking en specificaties

Download handleidingDownload packshot

Elektrische inbouwdispenser

Voor de lekkerste sauzen bent u bij ons aan het juiste adres! Inmiddels heeft Remia met de sauzen van Remia, Gouda’s Glorie, Yildriz en DeVlaendere een behoorlijk assortiment kwaliteitssauzen. Na het succes van de SausMaster en SatéJet introduceert Remia nu ooktwee nieuwe elektrische sausdispensers, voor haar assortiment Remia en Gouda’s Glorie sauzen in bag-in-box. Systemen voor de echte foodprofessional die veel waarde hecht aan kwaliteit, hygiëne, gemak en rendement.

Sausdispenser in of op de counter?
Voor het zorgeloos portioneren van uw sauzen is de elektrische sausdispenser een slimme keuze.De systemen zijn van een zeer duurzame kwaliteit en zowel voor pomp als behuizingen is vooral gebruik gemaakt van roestvrijstaal. Ook de fraai vormgegeven bedieningspanelen zijn van roestvrijstaal en makkelijk te bedienen.Uiteraard zijn de gewenste porties makkelijk in te stellen. En aangezien niet één situatie hetzelfde is, hebben wij zowel een elektrische dispenser welke in de counter ingebouwd kan worden alsmede een table top model. De keuze is aan u!

Optimale kwaliteit
Voor een optimale kwaliteitsbehoud van uw sauzen verdient het de aanbeveling om te werken met gesloten systemen die van verpakking tot uitstroomtuit een gesloten circuit vormen. Daarom hebben we voor de sauzen ten behoeve van de electrische sausdispensers, gekozen voor de bag-in-box. Deze zakken zijn lucht en licht dicht en hebben slechts een kleine opening welke aangesloten wordt op de dispenser. Voordeel is dat er weinig tot geen contact met de saus is. Dit zorgt voor de optimale kwaliteitsbehoud van uw sauzen.

Beste rendement
Misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar vaak geeft u te veel saus weg. Te weinig is niet goed, maar te veel is zonde. Door te kiezen voor een elektrisch systeem van Remia bent u verzekert van een nauwkeurige portionering.Het systeem werkt op basis van tiptoetsbediening. Hierdoor wordt, in tegen stelling tot een handmatig systeem, met één druk op de knop, de gewenste portie bereikt. U bent onafhankelijk van de medewerker die het systeem bedient. Een portie sausis voor iedereen dezelfdeportie!

Gemak
De elektrische sausdispenser van Remia zijn zeer gebruiksvriendelijk en door iedereen te bedienen. Daarnaast zijn de sausvullingen makkelijk aan te sluiten en af te koppelen. Reinigen van het systeem doet u bij voorkeur één keer per maand door het doorpompen van de leidingen met heet water.

Snelheid
Zeker in de spits is een snel en betrouwbaar systeem een vereiste. Wie overstapt van een handpomp naar de tiptoetsbediening van de elektrische dispenser van Remia zal merken dat ook met deze dispensers snel gewerkt kan worden. Wel zo handig tijdens piekuren!

Bent u klaar voor het nieuwe elektrische systeem van Remia?

  • Optimaal bedieningsgemak
  • Optimaal kwaliteitsbehoud van sauzen
  • Optimaal rendement
  • 100% controle hygiëne
  • Compacte vormgeving
  • Kwaliteitsuitstraling
  • Onderhoudsvriendelijk