Kalender

Bekijk hier alle beschikbare data:

Ma 4 september Foodyard Groningen
Ma 25 september Foodyard Emmen
Ma 13 november ActiFood Oosterwolde
Di 21 november Foodyard Schiedam

Meld u nu kostenloos aan via een van bovenstaande links!


Fast Inspiration workshops

Het bakken van frites en snacks is tot culinaire kunst verheven. Het groeiende aanbod van culinair hoogwaardige snacks biedt fastservice én horeca mogelijkheden om onderscheidend te zijn. Evert te Pas neemt je mee in de wereld van haute friture en smoskes.

Frites met stijl
De gast van nu wil meer dan ‘gewoon’ frites eten. Consumenten hebben steeds meer kennis over eten en stellen daarom hogere eisen. Haute friture staat voor hoge kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Dé manier om ook binnen een fastservice concept gehoor te geven aan de vraag naar beleving, smaak en sfeer.

Smoskes
Brood is het ultieme basisproduct dat op oneindig veel manieren kan worden gebruikt. "Smoskes", zoals ze in België rijk belegde broodjes noemen, nemen ook in Nederland toe aan populariteit. Evert vertelt jou tijdens deze sessie hoe je jouw broodjesaanbod kunt verrijken.

Laat u ook inspireren!
klik hier voor een impressie van onze laatste Burger & Grill workshop.


Direct inschrijven

Wilt u ook geïnspireerd worden door onze chefkok Evert te Pas? Wacht niet langer en schrijf u kostenloos in voor een van de volgende workshops!

Direct inschrijven!