Google Doubleclick disabled due to cookie consent.
Facebook disabled due to cookie consent.

Kalender

Schrijf u nu kostenloos in voor een van de volgende workshops!

maandag 29 oktober
Thema: het optimale rendement uit ieder eetmoment!
11.00 - 13.00 uur bij VHC Jongens, Oostzaan
VOL

maandag 12 november
Thema: het optimale rendement uit ieder eetmoment!
11.00 - 13.00 uur bij VHC ActiFood, Oosterwolde
Aanmelden


Workshop 'Het optimale rendement uit ieder eetmoment'

Chefkok Evert te Pas laat je tijdens deze workshop welke kansen de diverse eetmomenten bieden en hoe je hier op efficiënte wijze inspeelt als ondernemer. Verleiden,verrassen en relevant blijven voor je gasten. Inspiratie staat centraal!

Single item hero
Waar moet de perfecte burger aan voldoen om een absolute publiekstrekker te worden? Hoe bereid je een onweerstaanbaar lekkere hotdog? Evert geeft jou alle tips & trucs!

Lunch
Evert vertelt jou tijdens deze sessie hoe je optimaal inspeelt op het lunchmoment met smakelijke broodcombinaties en salades. Hierin komen ook aspecten als slimme inkoop en presentatietechnieken aan bod.

Borrel
Het borrelmoment wint steeds meer aan populariteit. Verras je gasten met een borrelplank met streetfood als pulled meat en bapao’s. Of speelin op de trend naar vegan en minder vlees met een volledig vegetarische borrelplank. Sharing is caring!

Diner
Als het gaat om rendement dan biedt het dinermoment legio kansen.Kwalitatieve menu’s zijn onmisbaar op iedere menukaart. Hoe kun je hierin variëren? Waarmee kun je je als ondernemer onderscheiden? Evert heeft de sleutel tot succes.

Na afloop van deze workshop gaat u gegarandeerd met nieuwe inzichten naar huis dieu direct kunt toepassen in uw zaak!

Laat u ook inspireren!
klik hier voor een impressie van onze laatste Burger & Grill workshop.


Over Evert te Pas

Evert te Pas, bekend van 24Kitchen, heeft de hotelschool in Tilburgafgerond en reisde vervolgens de hele wereld over. De afgelopen jaren was hijsamen met zijn broer eigenaar van Bistro Noord in Amsterdam. Inmiddels heefthij het horeca ondernemerschap achter zich gelaten om collega-horecaondernemerste adviseren op het gebied van menu-engineering, inkoop en presentatie.Daarnaast verzorgt hij voor bedrijven zoals Remia workshops door het hele land.